BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.392,29
HABER /  DÜNYA

Da Vinci'deki Türk ortalıkta yok!

Leonardo Da Vinci'nin hayatını ve üstün zekasını konu alan dizi 2. bölümüyle yine nefesleri kesti.

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL) - Yapımcılığını Batman ve Blade serilerinden tanınan David S. Gover’in üstlendiği, başrollerinde ise Tom Riley ile Laura Haddock’un oynadığı tüm dünyanın merakla beklediği Da Vinci’s Demons isimli dizinin ikinci bölümü yine nefes kesti.aaaaaaaa.20130421124526.jpg

Da Vinci's Demons dizisi ilk bölümündeki hikayenin ortasında yer alan esrarengiz Türk ile Türkiye'de büyük merak uyandırmıştı.

Ardından dizinin ana karakteri Leonardo Da Vinci'ye görev vermesi ve Da Vinci'nin yüzünü hatırlayamadığı, köle olan annesinin geçmişine ulaşabilmesi için bu görevi tamamlaması gerektiğini söyleyen Türk olayları başlatmış oldu.

ANAHTARI VE YAPRAK KİTABI'NI BULUYOR

Birinci bölümde sadece konuşmalarıyla ve verdiği görevlerle adından bahsettiren Türk'ü ikinci bölümde hiç göremedik. Da Vinci 2. bölümde Türk'ün ona söylediği şeylerin çoğunu yapıyor. Önce idam edilen Yahudinin cesedini mezardan çıkarttırarak onun karnından bir anahtar buluyor. Ardından Yaprak Kitabına ulaşıyor.

Bunun üzerine Roma elçisinin peşine takılmasının ardından onları da alt ederek Lorenzo Medici'nin gözüne giren Da Vinci giderek aşık olduğu Lorenzo'nın eşi Lucrezia Donati'nin bir casus olduğunu anlamıyor.

DONATİ'NİN CASUS OLDUĞUNU ANLAYACAK MI?

Lucrezia Donati ise onu ele vermekten çekiniyor gibi görünsede Da Vinci'ye büyük kötülükler yapıyor…

Da Vinci's Demons dizisinin son sahnesinde ise Leonardo Da Vinci üstün zekası sayesinde herkesi yeniden alt ediyor ve son sahnede Yaprak Kitabı'nın tüm sayfalarını kopararak yere seriyor.

DA VİNCİ ŞİMDİ NELER YAPACAK?

Ardından bu kağıtlara üstten bakarak bir harita görüyor… Bu harita kilidin açtığı sandığın nerede olduğunu gösteriyor.

Koca bir kıtayı işaret eden bu haritada o sandığı bulmak için Da Vinci'nin üstün zekasını nasıl kullanacağı ve gelecek bölümlerde Türk karakterinin diziyi nasıl etkileyeceği merak konusu….