BIST 9.506
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,52
HABER /  MAGAZİN

Mustafa Sandal Bodrum'u coşturdu

Bodrum Clup Catamaran'da sahneye çıkan Mustafa Sandal, tatilcilere keyifli anlar yaşattı.

Abone ol
MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, yüzer disko Clup Catamaran'da sahneye çıkan alan Mustafa Sandal, hareketli parçalarıyla tatilcileri unutulmaz bir gece yaşattı.

Mustafa Sandal, 'Tesir Altında' adlı şarkıyla konserine başladı. Şarkı aralarında tatilcilerle sohbet eden Sandal, "Hayatımın en enteresan gecelerinden birini yaşıyorum. Denizin ortasında bu kadar keyifli, bu kadar güzel insanla birlikteyiz. Enerjinize sağlık. Kendi açımdan söylüyorum; İnanılmaz değişik bir tecrübe oldu. Bazı konserler vardır, içeride 50-60 bin kişi olur ama şu enerjinin onda birini hissedemezsin. Hepinize teşekkür ediyorum. Bunu içtenlikle kalbimden söylüyorum" dedi. Sandal konserine, 'Aya Benzer', 'Pazara Kadar', 'İsyankar' ve 'Araba' adlı parçalarıyla devam etti.

Denizde açılan yüzer diskodan sahile doğru bakan Sandal'ın, "Sulu bir espri yapayım mı" dedikten sonra "Catamaran'a bir şey olursa merak etmeyin, Sandal burada" demesi gülüşmelere yol açtı. Tatilciler Mustafa Sandal'a şarkılarında eşlik edip dans ederek eğlendi. Mustafa Sandal konseri sonrası yüzer diskodan sürat teknesiyle ayrıldı.