BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.473,08
HABER /  SPOR

Mustafa Denizlinin Rüştü sevinci

Ankaragücü karşılaşmasında sakatlanan ve o tarihten bu yana salonda çalışan Rüştü sahalara dönüyor.

Abone ol

Ankaragücü karşılaşmasında sakatlanan ve o tarihten bu yana salonda çalışan Rüştü'nün yaklaşık 15 gün sonra ilk kez sahaya çıkarken , Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin bu haber karşısında oldukça sevindi.

Tecrübeli file bekçisinin çarşamba günü takımla koşulara başlayıp cuma günü de topla çalışmalara çıkacağı ve fizik olarak tamamen hazır hale geleceği açıklandı.

Siyah- beyazlı yöneticiler tüm olasılıklara karşılık A2 takımının genç kalecisi Umut Kaya'ya profesyonel lisans çıkarmak için Futbol Federasyonu'na başvurduğu belirtildi.

Tecrübeli teknik direktör Denizli'nin Rüştü'den gelen iyi haber sonrasında ön liberoda Ernst'in yanında kimi oynatacağına henüz karar veremedi. Denizli'nin, İbrahim Toraman ya da Ekrem ikilisinden birine bu bölgede görev vererek Fenerbahçe'nin oyun kurucusu Alex'i durdurmayı planladığı öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın 4-2-3-1 olarak sahaya sürdüğü sistemde orta alanın üçlüsünde sadece Tabata'da karar kıldığı diğer iki isim içinde henüz karar vermediği ifade edildi.