BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Müslüm Gürses'in son sağlık durumu!

Müslüm Gürses'i ziyaret eden sanatçı dostları Gürses'in sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgi verdi

Abone ol

Müslüm Gürses'in doktoru Deniz Şener’in önceki gün , ‘Kaybedebiliriz’ açıklamasından sonra Gürses’i sanatçı dostları yalnız bırakmıyor.

Gürses’i dün hastanede Hakan Taşıyan ve Dilber Ay ziyaret etti. Yaklaşık 2 saat hastanede kalan sanatçı Hakan Taşıyan ve Dilberay ziyaret sonunda açıklamalarda bulundu.

Taşıyan dualarının Müslüm Gürses ile olduğunu söyleyerek, “Allah Gürses’in sevenlerine sabır versin” dedi. Gürses’in bilincinin açık olmadığını belirten Dilber Ay ise, “Beyni çalışıyor, kalbi çalışıyor. Allah onu sevenlerine, bize bağışlasın” diye konuştu.

EŞİNDEN ACILI HAYKIRIŞ

Müslüm Gürses, 15 Kasım’da Memorial Hastanesi’nde 6 saat süren by-pass ameliyatı olmuş, sonrasında yoğun bakıma alınmıştı. 120 gündür yaşam savaşı veren Müslüm Gürses’in durumu önceki gece yarısı 02.00’de ağırlaştı.

Sosyal medyada Müslüm Gürses’in öldüğü haberi yayıldı. Hastane şu açıklamayı yaptı: “Durumu kritik. Kaybedebiliriz.” Sanatçının 33 yıllık hayat arkadaşı Muhterem Nur “Müslüm beni bırakma! Sensiz yaşamak istemiyorum. Birlikte gidelim. O ölürse ben de ölürüm” diye gözyaşı döktü.

MUHTEREM NUR HASTANE KORİDORLARINI İNLETTİ

Posta'da yer alan habere göre, Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur eşinin öldüğünü bir gün önce rüyasında gördü. Ağlayarak uyandı. Evdeki yardımcısına “Çabuk hastaneye! Müslüm gidiyor” dedi. Tam bu sırada hastaneden şöyle bir telefon geldi:

“Eşinizin durumu kritik. Her an kaybedebiliriz.” Muhterem Nur gözyaşları içinde hastaneye giderken tansiyonu 20’ye çıkmıştı. Kendisine ilk müdahale yapılırken “Kocam öldü, canım gitti. Benden gizlemeyin” diye bağırıyordu. Sakinleştirici verilen Muhterem Nur daha kötü olmasın diye yoğun bakıma götürülmedi. Bu sırada yanına gelen Sezen Aksu kucakladığı Muhterem Nur’a “Dayan Muhterem! Çok zor ama dayan” dedi.