BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.390,19
HABER /  DÜNYA

MUŞ 29 YIL SONRA CUMHURBAŞKANI GÖRDÜ

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in, 3 Kasım 1984’te gerçekleştirdiği gezinin ardından bir daha cumhurbaşkanı göremeyen Muş halkı, Abdullah Gül’...

Abone ol

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in, 3 Kasım 1984’te gerçekleştirdiği gezinin ardından bir daha cumhurbaşkanı göremeyen Muş halkı, Abdullah Gül’ün kente yaptığı ziyaretin heyecanını yaşadı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Muş’a geldi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekilleri Faruk Işık, Muzaffer Çakar ve Barış ve Demokrasi Partisi Muş Milletvekili Sırrı Sakık ile birlikte Muş Havalimanı’na gelen Cumhurbaşkanı Gül’ü; Vali Ali Çınar, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Garnizon Komutanı Albay Özaslan, AK Partili ve BDP’li ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş karşıladı.
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın da eşlik edeceği ziyarette Cumhurbaşkanı Gül, valiliği ve belediye başkanlığını ziyaret edecek. Ayrıca 49. Motorlu Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı ve Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı, Hayal Düğün ve Yemek Salonu’ndaki akşam yemeğine katılacak.
(İHA)