BIST 9.456
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,47
HABER /  GÜNCEL

Murat Başoğlu için savcılık harekete geçti

Ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun tekne skandalı savcılığı da harekete geçirdi. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, yayınlanan fotoğrafları ihbar kabul edildiğini duyurarak, Başoğlu hakkında soruşturma başlattı.

Abone ol

BODRUM Cumhuriyet Başsavcılığı, evli öz yeğeni ile aşk yaşayan ve bir teknede uygunsuz görüntülenen Murat Başoğlu hakkında soruşturma başlattı. Başoğlu, yaşanan skandalın ardından yurt dışında yaşamaya karar verdiği ve ailesine de yeni bir ev aldığı belirtilmişti.

Bodrum'da bir teknede öz yeğeni ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu ile ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor. Öz yeğeni ile teknede çekilmiş fotoğrafları inceleyen Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlü sunucu için soruşturma başlattı.

O FOTOĞRAFLAR İHBAR KABUL EDİLDİ

Yaşanan skandalın ardından harekete geçen savcılık, yazılı ve görsel basında yer alan fotoğrafların ihbar kabul edildiğini duyurdu. Savcılıktan yapılan açıklama şöyle:

“Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da bir teknede görüntülenen ve toplumsal değer yargılarına aykırı olan olaya ilişkin olarak; yazılı ve görsel basında yer bulan haber içerikleri ihbar kabul edilerek, habere konu kişiler hakkında hayâsızca hareketler suçu bakımından inceleme yapılmak üzere Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştır”.