BIST 10.201
DOLAR 32,34
EURO 34,98
ALTIN 2.387,25
HABER /  DÜNYA

Murat Ağca’nın ailesi evlatlarını bekliyor

Lübnan’da kaçırılan Türk pilotlardan Murat Ağca’nın Elazığ’da yaşayan babası Zeki Ağca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının ard...

Abone ol

Lübnan’da kaçırılan Türk pilotlardan Murat Ağca’nın Elazığ’da yaşayan babası Zeki Ağca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının ardından televizyonlardan gelecek müjdeli haber için sabaha kadar uyumadıklarını söyledi.
İHA’ya özel açıklamalarda bulunan baba Zeki Ağca, her geçen gün olumlu gelişmeler olduğunu ve son olarak Başbakan Erdoğan’ın pilotların yakın zamanda serbest bırakılacağı yönündeki açıklamalarının kendilerini umutlandırdığını belirtti. Oğlunun en yakın zamanda serbest kalacağına inandığını kaydeden baba Zeki Ağca, hayırlı haberlerin geldiğini söyledi. Baba Ağca, “Son günlerde televizyonlar ve yetkililerden hayırlı haberler alıyoruz. İnşallah kısa sürede çocuklarımızın serbest bırakılacağına inanıyorum. Çocuklarımızın serbest bırakılmasını beklediğimiz için sabahlara kadar uyumuyoruz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü açıklamalarının ardından bu gece sabaha kadar televizyon karşısında gelecek bir müjdeli haber için bekledim. Serbest bırakılma ile ilgili her türlü gelişmeyi anında öğrenmek için sabaha kadar uyumadan televizyon karşısında durduk. Bu süre zarfında bize her türlü desteği sunan devlet yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Devlet yetkilileri tüm zorluklarda bizlere destek olup yanımızda oldular. Bu zor süreçte bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini sunan hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum. Yakın zamanda oğlumla diğer arkadaşının serbest bırakılmasına inancımız tamdır. Devletimiz bu konuda elinden gelen tüm gayreti sarf ediyor” dedi.
(İHA)