BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.411,71
HABER /  GÜNCEL

Müjdat Gezen de gözaltına alındı adliyeye götürülüyor

Metin Akpınar'la birlikte katıldıkları Halk Arenası programındaki skandal sözler nedeniyle Metin Akpınar'dan sonra Müjdat Gezen de gözaltına alındı ve adliyeye götürülüyor.

Abone ol

HAKKINDA başlatılan soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan sanatçı Müjdat Gezen, Anadolu Adalet Sarayı'na götürülüyor. Gezen'in Kadıköy'deki evine sabah saatlerinde polis gitti. Müjdat Gezen, ifadesi alınmak üzere Anadolu Adalet Sarayı'na götürülüyor.Müjdat Gezen programda, "Recep Tayyip Erdoğan, sen bizim vatanseverliğimizi sınayamazsın, haddini bil" ifadesini kullanmıştı.

MÜJDAT GEZEN NE DEDİ?.. Müjdat Gezen "Savcıya gidiyorum. İfade vereceğim. Benim söylediğim şey belli. Biraz sonra savcılıkta da söyleyeceğim. Yalnız Recep Tayyip Erdoğan'a değil hiç kimseye, benim vatanseverliğimi yargılama hakkı vermiyorum" dedi.

Polis aracına binmeyi kabul etmeyen Gezen kendi aracıyla polis eşliğinde adliyeye gitti.

GEZEN'İN AVUKATI ÜLGENNE DEDİ?.. Müjdat Gezen'in avukatı Celal Ülgen de, "Gözaltı değil ama mevcutlu getirme fakat hem Cumhuriyet Savcısı davetiyeyle çağırdık diyor nazik bir şekilde. Hem de sabahleyin polis göönderiyor. Mevcutlu gelsin diye. Kafa karıştırıyor. Hesabını soracağımız kimse yok ki ortada herkes emir kulu." diye konuştu.

Müjdat Gezen ne dedi olay olan sözleri tam metin