BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.500,73
HABER /  GÜNCEL

Muhteşem Yüzyıl'da ayrılık

Muhteşem Yüzyıl'da Venedikli Gritti'yi oynayan başarılı oyuncu sürpriz bir şekilde diziden ayrılma kararı aldı

Abone ol

İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Tansel Öngel, uzun süredir 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Venedik Kralı'nın oğlu Alvise Gritti rolünü başarıyla canlandırıyordu.

muhteşem-yy.jpg

Dizinin geçmiş bölümlerinden birinde, Kanuni'yi oynayan Halit Ergenç'in eşi Bergüzar Korel, diziye konuk oyuncu olmuş ve Venedikli Alvise Gritti'nin kız kardeşi Monica olarak ekrana yansımıştı. Korel ile Tansel Öngel'in aynı karede buluştuğu dizide artık Alvise karakteri yok. "Devlet Tiyatrosu oyuncusuyum. İstanbul'dan tayinim çıktı.Tiyatro provalarım çok yoğun gidiyor. Provalarla çekim düzeni oturamadı. Bizim de asıl mesleğimiz tiyatro. Bu yüzden ayrılma kararı verdim" diyerek son durumu hakkında bilgi veren Öngel, rol arkadaşı Bergüzar Korel'e de övgüler yağdırdı: "Türkiye'deki güçlü kadın oyunculardan biri. Onunla oynamakta çok büyük keyifliydi.

Halit'le Okan'la da aynı seti paylaşmak benim için mutluluktu." Öte yandan 'Survivor Kızlar Erkekler' yarışmasının galibi olarak tanıdığımız Merve Oflaz da, "Keşke beni öldürmeselerdi. Muhteşem Yüzyıl'da gözde cariye Ayşe Hatun'u oynamak benim için büyük bir keyifti" diyerek içini dökmüştü.