BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,47
ALTIN 2.489,38
HABER /  GÜNCEL

Fener'den 5 milyon euroluk transfer

Fenerbahçe'nin, Alper Potuk için Eskişehirspor ile 5 milyon avro bonservis bedelinde anlaştığı iddia edildi.

Abone ol

Bir gün önce Eskişehirspor kulübüne 4 milyon euro + 2 kiralık futbolcu teklif eden sarı-lacivertliler, Eskişehirspor'un sadece para önerinisi kabul ederek 5 milyon euro karşılığında Alper Potuk için el sıkıştı.

Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal'ın kiralık oyuncu istememesi sebebiyle sadece 5 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer edilen Alper Potuk'un 1-2 gün içerisinde İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile 4 yıllık resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Dış transferde de bir forvet alarak transferi kapatacak olan Fenerbahçe'nin, Borges'in ardından 2 alternatif isim için kulüplerle masaya otururken, yılbaşından önce bu oyuncuyu da açıklaması bekleniyor.

Daha önce Santos'lu Borges ile her konuda anlaşmaya varan idari kadro, alternatif isimlerden sonuç alamazsa Brezilyalı yıldızı kiralık olarak sezon sonuna kadar kadrosuna katacak.

Talipleri çoğalan ve Ocak ayında Afrika Kupası'nda boy gösterecek olan Dia'yı gözden çıkartan yönetimin, iki yıldır kadrosuna katmak için yoğun çaba gösterdiği Krasiç'i Juventus'tan kiralamak için nabız yokladığı da gelen haberler arasında.

Bu arada 5 günlük iznin ardından sarı lacivertli futbolcular, yarın Samandıra'da toplanarak topbaşı yapacak. Teknik heyet, araya yılbaşının girmesi nedeniyle takımı kampa götürmek fikrinden vazgeçerken, çalışmaların İstanbul'da devam edecek açıklandı.