BIST 9.604
DOLAR 32,45
EURO 34,48
ALTIN 2.475,88
HABER /  MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüm 8. bölüm fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüm olaylı bitti final sahnesi izleyin. Beren Saat'in gelmesi ile Kösem dizisi bambaşka bir boyuta ulaştı. Ahmed iyileşti ve hesap sordu. Kösem ise Safiye Sultan'a savaş açtı. Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. bölüm fragmanı izle

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüm soluksuz bıraktı 7. bölüm izleiyn. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Ahmed, Anastasia'nın yardımı ile iyileşti ve gücüne güç katarak herkesten hesap sormaya başladı. Kösem ise gücünü artık ispat etti. Safiye Sultan ile amansız bir savaşa giren Kösem'in unuttuğu bir şey vardı... Muhteşem Yüzyıl Kösem 8. bölüm fragmanı izleyin...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 8. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölümde neler oldu? Anastasia, hayatını hiçe sayıp isyancıların karşısına çıkıyor! O kargaşada öyle bir mucize gerçekleşiyor ki, herkes Anastasia’nın büyüsüne kapılıyor! Kızını gören Enzo ona ulaşmak için çabalarken, Anastasia, Ahmed’i iyileştirecek şifanın peşine düşüyor.

Ve Ahmed’i kurtarabilmek için akıl almaz bir bedel ödüyor! Sultan Ahmed, hastalıktan kurtuluyor ve yokluğunda olanların hesabını soruyor! Hanedanın kaderini değiştiren Anastasia, Kösem adını alıyor! Sarayda yeni bir dönem başlıyor! Anastasia’dan umudunu kesen İskender, gerçek ailesini aramaya karar veriyor! Handan Sultan, Derviş hakkında şok bir karar veriyor! Ahmed, Safiye Sultan’ı saraydan sürgün ediyor! Safiye’ye meydan okuyan Kösem, iki kadın arasındaki amansız savaşı başlatıyor!

Anastasia, canı pahasına isyancıların karşısına çıkar. Ancak kalabalığın öfkesini dindiremez ve şok eden bir olay yaşanır. İsyancıların karşısında dimdik duran Anastasia’nın ölüme meydan okuyuşu, herkesi büyüler.

Halime’nin tek umudu olan şifacı kadın saraya gelir. Şifacı, Mustafa’ya gizlice aşı yaparken Handan’a yakalanınca saraydan kovulur. Anastasia her şeyi göze alarak kadının peşine düşer. Ancak Ahmed’i kurtarabilmek için büyük bir bedel ödemesi gerekir.



Anastasia’nın ellerinden gelen şifa Ahmed’i iyileştirir. Hanedanın kaderini değiştiren Anastasia, kendi ismini alır. Kösem...Kösem için sarayda yeni bir dönem başlar...

Sultan Ahmed, hastalığında yapılan taht kavgalarının hesabını sorar. En büyük cezayı ise Safiye’ye verir ve onu saraydan sürgün eder. Safiye’yi bu zor durumdan kurtarabilecek tek kişi Kösem’dir.

Kösem, Safiye’ye boyun mu eğecek, yoksa ona meydan okuyarak, savaş mı ilan edecek?