BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? STAR TV'nin beğenilden dizisi Kösem'in 23. yeni bölüm detayları ve fragmanını internethaber.com'da izleyin.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Safiye Sultan'ın Kösem hakkında yaptığı plan gerçekleşecek mi? Yeni bölümde Sultan Ahmed ölecek mi? Şehzade Mehmed ve Şehzade Osman arasında taht kavgası başlıyor... STAR TV'nin nefes kesen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 23. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 23. BÖLÜM FRAGMAN

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin 23. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren internethaber.com'da olacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 22. SON BÖLÜM ÖZETİ

Cariye Yasemin, Sultan Ahmed'i zehirledi. Sultan Ahmed'in tahttan indirileceğine dair gelen haber, Kösem'in harekete geçmesine neden oldu. Ahmed'in rahatsızlığını da öğrenen Kösem, Yasemin'in Safiye Sultan'ın casusu olduğundan emindi. Yasemin yüzünden Kösem ile Ahmed'in arası açıldı. Ahmed’i korumak isteyen Kösem, Yasemin hakkında ağır bir karar verdi Kösem, Safiye’nin planlarını alt üst ettiğini düşünürken, Safiye düşmanına en ağır darbeyi vurdu.

Şehzade Osman'ın esir pazarından getirdiği genç bir kız, kardeşi Şehzade Mehmed ile arasında büyük bir kavgaya neden oldu. Osman ile Mehmed'in yumruk yumruğa kavga ettiğini gören Kösem neye uğradığını şaşırdı. Kösem'in yaptığı hamle iki kardeşin arasını iyice açtı.

Hümaşah Sultan, Cariye Yasemin'in Ahmed'i zehirlediğini öğrendi. Kayıp şehzadenin İskender olduğunu öğrenen Zülfikar, bu sırrın ağırlığı altında ezildi. Karısı Hümaşah Sultan'a verdiği söz nedeniyle Sultan Ahmed'e gerçekleri anlatmada kararsız kaldı.

Sultan Ahmed Camii görkemli bir şekilde açıldı. Kardeşi Şehzade Mustafa ile yeniden bağ kurmak isteyen Ahmed, onu da açılışa götürmek istedi. Mustafa'nın deliliğinin ortaya çıkmasından korkan Halime Sultan telaşa düştü.

Halime Sultan, Dilruba Sultan'ı Sadrazam Halil Paşa ile evlendirip güçlü bir müttefik kazanmak istedi ama Kara Davut Paşa bu evliliğe mani olmak için cesur bir adım attı.