BIST 10.707
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.426,07
HABER /  GÜNCEL

Muhtar milli maçtan umutsuz

Lig TV'nin spor spikeri Ercan Taner'in telefonda "Reha abi, Türkiye'yi ne bekliyor Atina'da?" sorusuna karşılık Reha Muhtar'ın cevabı ilginç oldu.

Abone ol

Reha Muhtar Türkiye-Yunanistan maçından ümitsiz. Lig TV spikeri Ercan Taner'le yaptığı telefon görüşmesini anlatan Muhtar, uzun yıllar Yunanistan'da kalmanın verdiği tecrübeyle konuştu:

Lig TV'den sevgili Ercan Taner aradı..

"Reha abi, Çarşamba'ya Yunanistan-Türkiye maçı var.. Atina'da.. Sen Yunanistan'ı çok iyi biliyorsun.. Türkiye'yi ne bekliyor Atina'da.."

Söyleyeyim Ercan.. Önce 30 bin kişilik cehennem gibi bir stat bekliyor Türkiye'yi..

Pire'de Olimpiakos'un stadı 25 bin kişilik stadı vardı.. O stadı olimpiyatlar için hazırladılar.. Tartan pisti kaldırdılar.. Tribünleri sahanın bitişiğine getirdiler..
Maçlarını bizdeki gibi bir Trabzon'da, bir başka yerde yapmıyorlar.. Bütün maçları aynı statta kombine bilet satarak yapıyorlar.. Böylece milli maç seyircisi her maçta aynı olacak ve aynı havayla bütünleşecek..
Rehhagel, Arnavutluk maçında savunmalarının çok hata yaptığını ve kanatları kullanamadıklarını söyledi.. Bu maçta kanatlardan gol arayacaklar..

Futbolcular, "Arnavutluk'tan dayak yedik, ama Türkiye'yi mutlaka yeneceğiz" diyorlar..

Arnavutluk maçından sonra Yunanistan'da olaylar çıktı, bir Arnavut öldürüldü.. Yunanistan'da Arnavutluk'tan çok göç var.. Ondan öyle.. Bizim maçta olay beklemiyorum.. Ama cehennem gibi bir atmosfer olacak.. Tek şansımız Yunanistan'da Avrupa şampiyonluğundan sonra bir düşüş var.. Beraberlik ihtimali var.. Ama galibiyet ve yenilgi de sürpriz değil.. Hadi hayırlısı..

Yazı: Reha Muhtar
Kaynak: Sabah