BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 34,98
ALTIN 2.504,90
HABER /  DÜNYA

Muhasebe müdürüne silahlı saldırı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde kapanan bir tekstil fabrikasında muhasebe müdürü olarak çalışan bir kişi, fabrikada başından vuruldu. <br/>Olay,...

Abone ol

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde kapanan bir tekstil fabrikasında muhasebe müdürü olarak çalışan bir kişi, fabrikada başından vuruldu.
Olay, Çorlu ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Akagündüz (48), bir süredir kapalı olan fabrikada satışta bulunan makineleri alıcılara göstermek için fabrika önünde şahısları beklemeye başladı. Muhasebe Müdürü Hasan Akagündüz, o sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından yakın mesafeden başına ateş edilerek vuruldu. Silah sesini duyan yakınında bulunan diğer fabrikanın güvenlik görevlisi, olayın olduğu fabrikaya geldiğinde yerde kanlar içinde yatan Akagündüz’ü görmesi üzerine sağlık görevlilerine haber verdi.
Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, Akagündüz’ün başından silahla vurulduğunu tespit etti. Ağır yaralanan Akagündüz, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Akagündüz’ün durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği bildirildi. Olay yerinde geniş çaplı araştırma yapan Çorlu ilçe jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)