BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,72
HABER /  GÜNCEL

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na flaş misilleme! Sosyal medyadan duyurdu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Koltuk sevdalılarının CHP'de yeri yok" çıkışından dakikalar sonra Muharrem İnce Twitter hesabı üzerinden Türkiye turuna çıkacağını ve 81 ili gezeceğini duyurdu...

Abone ol

CHP'de çarşı fena halde karışmış durumda. Parti içinden gelen "istifa et" çağrılarına rağmen "İstifa etmiyorum. Koltuk sevdalılarının CHP'de yeri yok" diyerek Muharrem İnce ve taraftarlarına resti çeken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na İnce'den anında yanıt geldi.

Kılıçdaroğlu'nun istifa etmeyeceğini belirtip, Muharrem İnce'yi hedef aldığı iddia edilen "Koltuk sevdalılarının CHP'de yeri yok" sözlerinden dakikalar sonra Muharrem İnce'den Twitter üzerinden dikkat çeken bir açıklama geldi. İnce, Türkiye turuna çıkacağını ve 81 ili gezeceğini duyurdu. 

İnce Twitter hesabı üzerinden “Hepimizin Cumhurbaşkanı adayı olarak tüm Türkiye ile buluşmak, kucaklaşmak, teşekkür etmek için seçim öncesinde gidemediğim illerden başlayarak 81 vilayete gideceğim" mesajını paylaştı. 

Muharrem İnce'nin, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun açıklamasını bekleyip ardından da Türkiye turuna çıkacağını duyurması "Kılıçdaroğlu'na karşı sahaya iniyor" şeklinde değerlendirildi.

İnce daha sonra kişisel hesabından bir paylaşımda daha bulundu ve "20 yıldır kullandığım telefonu kullanamaz hale geldim. Bende fazla numara da yok:) Arayan, soran, ulaşmaya çalışan, konuşmak isteyen, mesaj atan herkese teşekkür ediyorum ve telefonla ulaşmak isteyip de ulaşamayanlardan özür diliyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu İnce ve istifa lafını duyunca öfkeyle patlayıp çekti gitti

Mahir Ünal'dan Muharrem İnce yorumu: CHP'nin doğal lideri haline geldi