BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,87
ALTIN 2.432,92
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Muharrem İnce'den inanılmaz sözler

CHP'li Muharrem İnce sağduyudan yoksun sözleriyle çok konuşulacak. İnce canlı yayında Başbakan için öyle bir laf etti ki...

Abone ol

İNTERNETHABER - CHP'nin keskin dille vekili Muharrem İnce bu kez kantarın topuzunu hayli kaçırdı.

Halk TV'de canlı yayında konuşan İnce, Başbakan'ın yurt dışı gezisine gideceğini öğrenince "Gidişi olur...." diyerek sözünü son anda yarım bıraktı. Spiker  de "bugün yine bombalar patlatıyorsunuz" dedi. 

Yaptığı yayıncılıkla eleştiriler alan Halk TV'ye konuşan Muharrem İnce, sağduyudan yoksun bir konuşmaya imza attı.

Gösterileri yayınlamayan medyaya ağır hakaretler sıralayan İnce, genel yayın yönetmenlerine "utanmıyor musunuz" dedi.

ERDOĞAN'A KÜFÜRLER EDİYORLAR

İnce, Erdoğan için ise "Bu başbakan sıkışmış daralmış. Şu anda uykuları kaçmış durumda. Bunlar ülkeden kaçacak. Özür bile dileyemiyorlar" dedi.

Dolmabahçe'de tanık olduğu bir olaydan "utandığını" söyleyen Muharrem İnce şunları söyledi;
"Dolmabahçe'de gençler Başbakana çok ağır galiz küfürler ediyordu. Önce gençlere kızdım sonra şöyle düşündüm, bu insanlar Mesut Yılmaz'a, Tansu Çiller'e, Bülent Ecevit'e, Erbakan'a küfretmedi. Ben hiçbir başbakana sokakta açık açık kimsenin küfrettiğini görmedi. Sen bunları niye küfrettiriyorsun. Yüzde 51 senden nefret ediyor ya!"

GİDİŞİ OLUR...

Başbakan Erdoğan hakkında ağır bir eleştiri dili kullanan Muharrem İnce, yurt dışı gezisine çıkacağını öğrenince şunları söyledi;

"Niye yurt dışına kaçıyorsun sen şimdi. Gidişi olur, inşallah... Ne diyeyim ben buna! Bunları görüp de bir başbakanın milletten özür dilemesi, hala millete laf sokuşturmaya çalışması olacak iş değil.

Başbakan ruh hali bozuk bir adam. Bence başbakanın rapor alması lazım. Atatürk'e ayyaş diyecek kadar aklını yitirmiş bir başbakan var. Bence vali ve emniyet müdürü orda orantısız zeka kullandı. Onlarda kırıntı kadar zeka olsa bunlar olmazdı. "

BAHÇELİ'NİN HABERİ YOK ÜLKÜCÜLER ORDA

Devlet Bahçeli'nin örgütünden haberdar olmadığını öne süren Muharrem İnce, CHP'nin gösterilere aktif olarak katıldığını da itiraf eden şu sözlere imza attı;

"Biz örgütlerimize CHP bayrağı ile gelmeyin dedik. Bahçeliyi de kınıyorum bu konuda bizim teşkilatımız yok diyor ama ben olduklarını biliyorum. Sayın bahçeli teşkilatını tanımıyor sanırım. Orda ülkücüsü de var. Herkes var orda."