BIST 10.173
DOLAR 32,30
EURO 34,98
ALTIN 2.449,73
HABER /  GÜNCEL

Muhafazakar mahallenin şaşkın Eros'u!

Muhafazakar erkeklerin ikinci eş almaları ya da sevgili edinmeleri eleştirilirken, bu duruma en sert tepki yine muhafazakar kesiminin kadınlarından geliyor.

Abone ol

İNTERNETHABER- Muhafazakar kesimin aşk hayatı her zaman çok konuşulan, çok tartışılan bir konu oldu. Muhafazakar erkeklerin ikinci eş almaları ya da sevgili edinmeleri eleştirilirken, bu duruma en sert tepki yine muhafazakar kesiminin kadınlarından geliyor. AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir bugünkü yazısında bu konuyu ele aldı. Keşir evliyken sevgili edinen muhafazakar erkekleri adeta topa tuttu.

"Erkekler değişim ve gelişimi tüm cazibesiyle yaşarken, kadınların, altın günlerinde ve "hanım lokallerinde" çok fazla tekâmül etme şansları yoktu" diyen Ayşe Keşir, muhafazakar erkeklerin "aşk"ın arkasına sığındığını yazmış.

Keşir yazısında erkeklerin sığındıkları bahaneyi şöyle anlatıyor: “Ben Aşık oldum.” Üstelik  “Karım beklentilerimin farkında değildi”  diyerek, utanmadan, karısına iftira ederek, tüm sorumluluğu da onun üzerine atıveriyorlar. Aşk adamı yüceltir, küçültmez. Ama bizim mahallede sözde âşıklar hep yerlerde sürünüyor ne yazık ki…

Muhafazakar erkeklerin genelde başı açık, bakımlı kadınlara aşık olduklarını söyleyen Keşir bu durumu bir benzetmeyle ifade etmiş: Eşi başörtülü olan erkeklerin, başı açık, bakımlı(!) sekreterlerine âşık(!) oluvermeleri, ne büyük bir tesadüftür? Nasıl oluyor da, muhafazakâr mahallenin şaşkın Eros’u, okunu hep başı açık, bakımlı(!), genç kadınlara atıyor?  
 
Eros bu mahalleye gelince, başörtülü, çarşaflı kadınlara karşı bir çeşit psişik körlük yaşıyor, onları yok sayıyor olacak ki, dindar erkeklerin hayatlarına giren ikinci kadın hep şehirli, başı açık, bakımlı(!) ve genç oluyor.


AYŞE KEŞİR'İN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN!