BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Rabia ve Ecem bulundu mu son durum ne?

ATV'de yayınlanan programda okula gidiyoruz diyerek ortadan kaybolan Rabia ve Ecem her yerde aranıyor. İstanbul'da evden ayrıldıktan sonra ortadan kaybolan Rabia ve Ecem bulundu mu? Rabia ve Ecem ile ilgili son gelişmeler internethaber'de.

Abone ol

Müge Anlı'ya katılan acılı aile 30 Ekim tarihinde kaybolan Ecem ve Rabia'yı arıyor. 15 yaşındaki Rabia Güney ile 16 yaşındaki Ecem Eylül Üzel 30 ekim tarihinde okula gidiyoruz diyerek ayrıldı. Peki Rabia ve Ecem bulundu mu?

Evlerinde telefon ve bir mektup bırakıp giden Rabia ve Ecem yakın arkadaş. Beraber karar verip evden ayrılan Rabia ve Ecem evden sadece makyaj malzemelerini aldı. Annesine maddi ve manevi zarar verdiğini söyleyen Rabia'nın neden evden kaçtığı henüz bilinmiyor. 

Rabia annesine acılı bir mektup bırakarak evden ayrıldı. Henüz ergenlik çağında olan Rabia ve Ecem her yerde aranıyor. Acılı aile sadece eve dönmelerini istiyor. Evde telefonlarını ve otobüs kartlarını bırakıp giden Rabia ve Ecem'den henüz haber alınamıyor. 

CANLI YAYINA RABİA'NIIN ARKADAŞI BAĞLANDI

Canlı yayına bağlanan Rabia'nın arkadaşı Emre daha önce hiçbir şey bilmediğini söylemişti. Rabia'nın ablasıyla ilgili arkadaş olduğunu söyleyen bir bilgisi olmadığını söylüyor. 14 yaşında olan Emre konuyla ilgili bilgisi olmadığını söyledi. Emre'nin ablası Eda'da kendilerinin bir Whatsapp grubuna eklendiğini söyledi. Tanımadıkları kişilerle buluşmaya gittiğini söyleyen Eda Rabia'nın Emir isimli biriyle mesajlaştığını söyledi.