BIST 9.681
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.417,91
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Fatma Uyanık son durum ne jandarma ekipleri araziye indi

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu programda 6 Ekim tarihinde Karaman'da kaybolan 32 yaşındaki Fatma Uyanık her yerde aranıyor. Herkes Fatma Uyanık 8 Kasım bulundu mu son durum. Fatma Uyanık ile ilgili Vahap Varlı mı yoksa Mehmet Dağcı mı yalan söylüyor?

Abone ol

KARAMAN'da 32 yaşında kayıp olan ve 34 gündür bulunamayan Fatma Uyanık ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Acılı aile kız kardeşlerini bulabilmek için 34 gündür canlı yayında kardeşlerini arıyor. Peki son durum ne?  

Herkes Fatma Uyanık'ın akıbetinin ne olduğunu merak ediyor. 34 gün önce kaybolan Fatma Uyanık ile ilgili jandarmanın araştırmaları tüm hızıyla devam ediyor. Müge Anlı canlı yayında iki ihtimal üzerinde duruyor. Ya Vahap Varlı yalan söylüyor ya da Mehmet Dağcı. Gelin hep birlikte olaya bakalım.

VAHAP VARLI MI YOKSA MEHMET DAĞCI MI DOĞRU SÖYLÜYOR

Mehmet Dağcı'nın iddiasına göre Vahap Varlı'nın o gün arabasında bir kadın gördü. Mehmet Dağcı'nın iddiasını yalanlayan Vahap Varlı arabada kimse olmadığını söyledi. O gün alkollü olan Vahap Varlı'nın ie şüpheli davranışları dikkatleri üzerine çekiyor. 

MEHMET DAĞCI EŞİNE YALAN MI SÖYLETİYOR?

Mehmet Dağcı verdiği ifadede eşinin de Vahap Varlı'yı gördüğünü söyledi. Herkes ise Mehmet Dağcı'nın eşine zorla mı söyletti sorusunu akıllara getiriyor.