BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.422,62
HABER /  MEDYA

Atsız Bey tarihte kim Orhan Kılıç Diriliş Ertuğrul'a dahil oldu

Diriliş Ertuğrul 94.yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Diriliş Ertuğrul'a yeni karakter Atsız Bey katıldı. Peki Atsız Bey'in tarihteki rolü be? Atsız Bey karakterine hayat verecek olan Orhan Kılıç kimdir aslen nereli eşi kim? Orhan Kılıç ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Tarihi dizi olan Diriliş Ertuğrul 4.sezona başladı. Herkesin merakla beklediği tarihi dizide bu akşam Atsız Bey karakterini göreceğiz. Gelin hep birlikte Diriliş Ertuğrul'a bakalım.

Diriliş Ertuğrul'un son bölümü nefesleri kesti. Çok sayıda yeni oyuncunun katıldığı Diriliş Ertuğrul'un bu akşam yayınlanacak olan 94. bölümünde ise Atsız Bey olarak diziye katılan Orhan Kılıç, Ertuğrul Gazi'nin karşısına çıkıyor. Uzun süredir dizi ve film projesinde yer almayan başarılı oyuncu Orhan Kılıç Diriliş Ertuğrul ekibine dahil olmuştu. Orhan Kılıç Diriliş Ertuğrul dizisinde Atsız Bey rolünü canlandırıyor.

ATSIZ BEY TARİHTE KİM?

Kısa bir sürede Güney Suriye ve Filistin topraklarını ele geçiren Atsız Bey, başarılı bir Türk komutandır. 

ORHAN KILIÇ KİMDİR?

1974 yılında Almanya’da dünyaya gelen Orhan Kılıç Berlin Yüksek Sanatlar Akademisinden 2000 yılından mezun oldu. Almanya’da oynadığı tiyatro oyunlarıyla en iyi erkek tiyatro oyuncusu ödülüne layık görülen Orhan Kılıç dikkatlerini üzerine çekmeyi başarmıştır. Hürriyet gazetesi muhabiriyle evli olan Orhan Kılıç'ın çocuğu yok. 

Orhan Kılıç ve Sema Eren 2010 yılında dünyaevine girdi. Bir çocukları olan Orhan Kılıç ve Sema Eren sıklıkla beraber vakit geçiriyor.