BIST 10.166
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.389,86
HABER /  GÜNCEL

Müdürün hareketi bildiğiniz gibi değil

Okul müdürü cinsel taciz suçlamasından aklandı.. Kadın öğretmenin şikayeti üzerine yapılan araştırma sonuçlandı.

Abone ol

Adana'da sözleşmeli bayan öğretmenin okul müdürüne yönelik yaptığı cinsel taciz iddiasından mantar çıktı.

Yumurtalık ilçesini karıştıran iddiayı soruşturan savcılık, Barbaros Yatılı İlköğretim Bölge Okulu müdürünü, doktordan kasıklarında mantar olduğuna dair rapor getirmesi üzerine, adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Barbaros Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Beden Eğitimi Dersi öğretmeni Bahar Ö. (32), bir konuda görüşme yapmak için odasına gittiği Okul Müdürü Harun E.'nin (42) kendisine yönelik cinsel tacizde bulunduğunu öne sürerek savcılığa başvurdu. Öğretmen Elif Ç. de savcılığa tanık olarak ifade verirken Harun E.'yi gözaltına alan polis, müdür odasında arama yaptı.

KAŞINTI OLDUĞU İÇİN ELİYLE KAŞIMIŞ

Tacizi iddiaları ile Yumurtalık karışırken, olayın aslı savcılığın soruşturmasında çıktı. Okul Müdürü Harun E., kasıklarında mantar olduğu için sürekli kaşıntı olduğunu ve gayriihtiyari olarak mantarlı bölgeyi eliyle kaşıdığını söyledi. Bunun üzerine, bu rahatsızlığın tespit edilmesi için Harun E., sağlık kontrolünden geçirildi.

Sağlık kuruluşunun, mantar tespiti yapması üzerine Harun E., adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Harun E., yargılama süresince belirli günlerde bağlı bulunduğu polis merkezine giderek imza atacak. Uzun süre adliye önünde bekleyen Harun E.'nin yakınları, olayın bir komplo olduğunu öne sürdüler.