BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,82
ALTIN 2.390,92
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Mücadelemiz devam edecek!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, 4 4 4'e karşı mücadele etmeye devam edceklerini açıkladı.

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, partisinin Türkiye'nin ve çocukların geleceğini kurtarmak için kamuoyunda 4 4 4 olarak bilinen eğitim sistemindeki yeni düzenlemeye karşı, gerekli her tür mücadeleyi yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini bildirdi. Koç, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni eğitim sistemine ilişkin sözlerini değerlendirdi.

Erdoğan'ın CHP'nin bu konudaki tavrını, velilerin 66 aylık çocuklarının okula başlamaması için sağlık raporu almalarını çarpıttığını ileri süren Koç, şunları kaydetti:

TÜRKİYE KAN GÖLÜNE DÖNMÜŞ

''Başbakan yurt dışından döner dönmez yine gerçekleri saptırmaya ve gündemi değiştirmek için saldırgan bir üslupla konuşmaya başladı. Türkiye kan gölüne dönmüş, her gün şehit cenazesi kaldırılıyor, Başbakan CHP'ye, çocuğunu korumak için rapor alan velilerin girişimine karşı çıkıyor, çarpıtıyor. CHP Türkiye'nin ve çocuklarımızın geleceğini kurtarmak için 4 4 4'e karşı gerekli her tür mücadeleyi yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir.

ÜLKEMİZE YAZIK

Bu arada yüksek yargıya yaptığı başvurunun sonucunu da velilerle birlikte beklemektedir. Ama, bu süreçte net olarak ortaya çıkmıştır ki Başbakan Türkiye'yi yönetmekle maluldür, yönetememektedir. Türkiye'yi yönetmekle malul olduğu kesinleşmiş bulunan Başbakan sağlıklı değerlendirme de yapamamaktadır. O nedenle Başbakan'ın bu ruh hali raporluktur, rapor gerektirmektedir. Allah Başbakan'a akıl fikir, milletimize de sabır versin. Ülkemize yazık.''