BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Muavinden eksik para dayağı

Unkapanı'nda halk otobüsüne binen 14 yaşındaki genç, eksik para üstü yüzünden muavin tarafından dövüldü.

Abone ol

Eli yüzü kan içinde kalan çocuğa ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan vatandaşlar yaptı. Edinilen bilgiye göre, İsmet S. (14) Unkapanı'ndan Şişli'ye giden 77 numaralı özel halk otobüsüne bindi. Muavine bilet parasını ödemek için 5 YTL veren genç para üstünü aldıktan sonra eksik para aldığının farkına vardı.

Arkaya doğru geçen İsmet S. daha sonra tekrar muavinin yanına gelerek kendisine eksik para üstü verildiğini söyledi. Duruma itiraz eden muavin İsmet S.'nin bilet parasını vermediğini öne sürdü. Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine muavin, İsmet S.'yi İMÇ çarşısı 5. Bloğun önünde bulunan duraklarda indirerek dövmeye başladı. Bir süre sonra İsmet S.'nin burnundan kan geldiğini gören muavin, otobüse binerek olay yerinden uzaklaştı. Eli yüzü kan içinde olan İsmet S.'yi gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Vatandaşlar tarafından eli yüzü temizlemen genç, daha sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gözyaşlarına boğulan İsmet S., "Otobüse bindim. 5 YTL verdim. Ancak paranın üzerini eksik aldım. Bunu görevliye söyleyince beni dövdü" dedi.