BIST 10.089
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.405,34
HABER /  GÜNCEL

Mourinho: İlk maçı kazanmamız gerek

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı zorlu bir mücadele beklediği söyleyen Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, ilk maçı kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Abone ol

Galatasaray karşısında zorlu bir mücadele beklediği söyleyen Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, ilk maçı kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Real Madrid, ikinci tur mücadelesinde oynadığı ilk maçta Manchemter United ile kendi evinde berabere kalmıştı.

Mourinho aynı durumu bir kez daha yaşamamakta kararlı olduklarını söyledi.

Portekizli teknik adam kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Beraberlik kaygılanılacak bir durum değil, çünkü iki takım arasında çok fazla fark yok. Zor bir karşılaşma olacak, ama ilk maçtan olumlu bir sonuçla ayrılmalıyız. Manchester Uniter karşısında bunu yapamadık. İstanbul'a küçük bir avantajla gittiğimizden emin olmalıyız" dedi.

Jose Mourinho kendi takımına da Manchester United karşısındaki zaferle yetinmeme ve yarı finale kalmak için ellerinden geleni yapmaları uyarısında bulundu.

Mourinho, "Harika bir zaferdi, ama Real Madrid asla çeyrek finale çıkmakla tatmin olamaz. Hep daha ileriye bakmamız lazım. Bu nedenle şimdiden yarı finale nasıl çıkabileceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.

Real Madrid ve Galatasaray ilk karşılaşmalarını 3 Nisan'da Madrid'de, ikincisi maçı ise 9 Nisan'da İstanbul'da oynayacak.

BBC'nin Avrupa futbolundan derlediği haber, analiz ve izlenimleri, BBC Türkçe'nin Facebook'taki futbol sayfası tıklayın Altıpas'ta da okuyup paylaşabilirsiniz.