BIST 9.892
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.463,43
HABER /  GÜNCEL

Motosikletiyle feci şekilde can verdi!

Aşırı hız ve dikkatsizlik canına mal oldu!

Abone ol

Ataşehir'de aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkan bir motosiklet sürücüsü, seyir halinde giden bir kamyonun altına girerek feci şekilde can verdi.

Kaza, Ataşehir Ferhatpaşa Dağ yolu istikametinde meydana geldi. İddiaya göre; aşırı hızla ilerleyen 34 TV 3810 plakalı motosikletin sürücüsü Oktay Parlak (52) Büyükbakkalköy'den Kadıköy istikametine giderken Murat Bayram yönetimindeki 34 DP 0250 plakalı hafriyat kamyonunun altına girdi. Kamyonun altında sıkışan Parlak, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, bir plastik şirketinin sahibi olduğu öğrenilen Oktay Parlak'ın cansız bedenini kamyonun altından çıkarttı.
 
Öte olay yerine gelerek Oktay Parlak'ın cansız bedenini gören yakınları da, sinir krizleri geçirerek gözyaşları döktü. Motosiklet sürücüsü Oktay Parlak'ın cansız bedeni Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna götürüldü.
 
Görgü şahidi vatandaşlar, "Fren sesini duyduk, koştuk geldik. Kamyonun altına girmiş, motoru gördük. Motor biraz süratliydi fren izleri var" dedi. Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

İşte o görüntü...