BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,11
ALTIN 2.468,47
HABER /  GÜNCEL

Modanın yeni üssü Baykush.com

Türkiye'nin ilk ve tek online giyim ve aksesuar mağazası www.baykush.com açıldı. Bu mağazada ünlü markaların mağaza fiyatlarının çok altında ürün bulabilmek mümkün.

Abone ol

Sanal alışveriş mağazasında, ünlü markaların 05-06' Sonbahar-Kış koleksiyonlarını mağaza fiyatlarının çok altında bulmak mümkün. Üstelik bu cazip fiyatlara, mağaza mağaza dolaşmadan, kendinizi yormadan tek tıklamayla ulaşıyor; kolay ve güvenli alışverişin keyfini doyasıya yaşıyorsunuz. İster seyahatte ister ofisinizde olun, satın aldığınız ürün bir çift çorap dahi olsa kargoyla kapınıza teslim ediliyor.

Modanın yeni üssünde; Damat, Tween, ADV, Seven Hill, Efor, Iceboys, DKaprol Accessories, Kenvelo, Gsus, Ten, Beta Ayakkabı ve Nivea gibi 20'ye yakın markanın binden fazla modeli bulunuyor. Sitede; yeni sezona ait volanlı, pilili etekler; boncuk ve payetlerle süslenmiş bluzlar; akşamların vazgeçilmezi göz kamaştırıcı top'lar; incecik, teni okşayan elbiseler; kişiye özel handmade tshirtler, denim pantolon ve ceketler; zengin aksesuar çeşitleri ile ayakkabı modelleri yer alıyor.

Birçok indirim ve promosyonların da sunulduğu online giyim mağazasında, müşterilerin "Bu pantolon acaba üzerime olur mu?" gibi soruları da düşünülerek, tüm ürünler cm. cinsinden ölçülerle belirtiliyor. Ayrıca müşteriler bedenlerini bulmak için ölçü tablolarından da yararlanabiliyor. Tüm bunlara rağmen yine de emin olunamıyorsa, Baykush.com müşteri hizmetlerine email atmak ya da telefon açmak yeterli. Tüm sorularınız anında cevaplanıyor.

Baykush'un dünyanın en güvenilir güvenlik şirketleri aracılığıyla korunan ödeme altyapısı ile alışveriş yapmak büyük bir keyfe dönüşürken, kredi kartıyla alışveriş yapmak istemeyenlere havale veya EFT ile ödeme seçeneği sunuluyor. Üstelik havale ile ödemede yüzde 5 indirim uygulanıyor. Sitenin sade ve dikkat çekici tasarımı da her türlü ürüne anında ve kolayca ulaşılmasına olanak sağlıyor. Baykush.com'da ayrıca Cardfinans kredi kartlarına 4 taksit uygulanıyor. 

                             www.baykush.com