BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  GÜNCEL

MLKP operasyonunda oğlu serbest kalınca

İZMİT'te terör soşurturmasında gözaltına alınan oğlu serbest bıkılınca annenin sevinci kameralara böyle yansıdı

Abone ol

İZMİT'te, terör soruşturması kapsamında Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu üyesi 9 üniversite öğrencisi gözaltına alındıktan sonra mahkemece serbest bırakıldı.

Serbest kalan gençlerden birinin annesi, oğlunun ayaklarına kapanarak ağladı, daha sonra da sevinçle kolundan tutarak kaçırırcasına adliye önünden götürdü.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün terör örgütü MLKP'ye yönelik operasyonu kapsamında Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu üyesi 9 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 9 kişi dün adliyeye sevk edildi. Dün akşam saatlerinde adliyenin önü gözaltındaki kişilerin arkadaşları ve aileleri ile doldu. 9 kişi sevk edildikleri mahkeme tarafından serbest bırakılırken, adliyenin önündekiler büyük sevinç yaşadı. Serbest kalan kişiler adliyenin önünde bulunanlarla kucaklaştı.

OĞLUNUN BACAKLARINA KAPANIP AĞLADI

Serbest kalan kişiler adliyenin merdivenlerinden inerken bir kişinin hızla merdivenlerden yukarı doğru çıkarak arkadaşlarına doğru yürüyen Ç.E.'yi kolundan tutup, aşağı doğru indirerek annesiyle buluşturması ve annesinin sevinçten oğlunun bacaklarına kapanarak ağlaması dikkat çekti. Annenin sevinci çevredekilerin de ilgisini çekti. Üzerinde bulunan kabanı çıkararak oğlunun üzerine örten anne, kolundan tuttuğu oğlunu sevinçle koşarak kalabalığın yanından kaçırırcasına götürdü.