BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Mirgün Cabas'a 'bedelli' fırçası!

Bedelli askerlik tartışması NTV'de ilginç bir polemiğe sahne oldu. AKP milletvekili moderatör Mirgün Cabas'ın sorusunu beğenmeyince sert çıkıştı...

Abone ol

CHP'nin meclis gündemine taşıdığı bedelli askerlik teklifi NTV'de ilginç bir tartışmaya neden oldu. Yayına telefonla bağlanan AKP'li milletvekili, soruyu beğenmeyince Mirgün Cabas'a sert çıkıştı.

Gazeteciler.com'un derlediği habere göre, Milli Savunma Komisyonu üyesi Mehmet Domaç yayına bağlandığı kısa süre içinde gösterdiği tepkiyle Mirgün Cabas'ı zor durumda bıraktı. Cabas, bedelli askerlik önerisinin daha önce AKP'den geldiğini hatta bu konuda tasarı hazırlayan milletvekilleri olduğunu hatırlatarak 'neden şimdi karşı çıkıyorsunuz' diye sordu. Mehmet Domaç ise Cabas'ın sorusu karşısında adeta çileden çıktı. Sinirlendiği gözlenen Domaç, Cabas'ın kendisi ile partisi arasında polemik yaratmak istediğini öne sürdü:

"Siz bana bedelli askerliği mi soruyorsunuz yoksa partimdeki insanlarla polemik yapmamı mı istiyorsunuz? Önce ne sormak istediğinize karar verin ben cevabını veririm."

Mirgün Cabas ise karşılıklı tartışmaya girmekten kaçınırken sorusunu tekrarlamakla yetindi.

İŞTE O ANLAR