BIST 10.629
DOLAR 32,18
EURO 35,00
ALTIN 2.425,68
HABER /  GÜNCEL

Minikler filede buluşuyor

Gaziosmanpaşa'da Şubat ayında "GOP 1. Mini Voleybol Turnuvası"nı düzenliyor.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediyesi,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'yle ortaklaşa "Voleybolu Tabana Yayma ve Geliştirme Projesi" kapsamında,  25-26 Şubat 2006 tarihlerinde "GOP 1. Mini Voleybol Turnuvası"nı düzenliyor.
 
İlçede yaşayan çocukların voleybol sporunu tanımasını ve sevmesini amaçlayan GOP 1. Mini Voleybol Turnuvası, 25- 26 Şubat 2006 (Cumartesi- Pazar) tarihlerinde, saat 10:00- 17:00 arasında Kaşgarlı Mahmut İlk Öğretim Okulu'nda yapılacak. Kız ve erkek ilköğretim okullarının yanı sıra spor kulüplerinin de katılabileceği turnuva 4 kişilik takımlar halinde gerçekleşecek. Kız ve erkek takımı olmak üzere her ilköğretim okulu ile spor kulübünün ikişer takımla katılabileceği voleybol turnuvasında toplam 36 takımın mücadele etmesi bekleniyor.
 
GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ilçede her türlü sporun tanınması ve sevilmesi için gayret sarf ettiklerini belirterek, '' Bu mini turnuvanın ilkini 2005 yılında federasyon ile birlikte İstanbul genelinde organize ettik. Daha sonrada bu turnuvanın geleneksel hale dönüşmesi için çocuklarımızdan ve spor kulüplerinden büyük talep aldık. İlçemizde bu yıl ilkini düzenlediğimiz turnuvanın bundan böyle her yıl yapılabilmesi için tüm imkanlarımızı zorlayacağız. Bu tip spor faaliyetleri çocuklarımızın okul dışı zamanlarını verimli kullanmalarına da büyük katlı sağlıyor '' dedi.

GOP 1. Mini Voleybol Turnuvasında ikinci gün yapılacak ödül töreninde dereceye giren takımlara madalyaları, GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol tarafından verilecek.