BIST 8.984
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,96
HABER /  GÜNCEL

Minik Serçe’den fotoğraf tepkisi

Sanatçı Sezen Aksu, sandıkların kapanmasına dakikalar kala oyunu kullandı. Aksu, oy sandığının başında kendisini görüntülemek isteyen gazete...

Abone ol

Sanatçı Sezen Aksu, sandıkların kapanmasına dakikalar kala oyunu kullandı. Aksu, oy sandığının başında kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere de “Oy verirken resim mi çektirilir” dedi.
Sezen Aksu, saat 17.00’da sona erecek seçimlere 10 dakika kala oyunu kullanmak için Kanlıca’daki Sedat Simavi İlkokulu’na geldi. Oy kullanacağı kapının önünde sıranın olduğunu gören Aksu, kendisine öncelik tanındığı halde bir süre sıranın bitmesini bekledi. Aksu, 1254 numaralı sandığa oy kağıdını attığı sırada gazetecilerin “Buraya bakar mısınız?” sorusu üzerine ise “Bakamam üstüne poz veremem. Bu kadarına dua edeceksiniz. Oy verilirken resim mi çektirilir” dedi.
Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sezen Aksu, “Ben hep böyle kalabalık bitince geliyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah ülkemize” dedi.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk kez vatandaşların oy kullandığının hatırlatılması üzerine Aksu, “Çok güzel bir uygulama. Ben her zaman sivil inisiyatifin uygulamada olmasını çok olumlu buluyorum” ifadelerini kullandı.
Aksu, doblo aracıyla geldiği okuldan ayrıldığı sırada gazetecilere el sallamayı da unutmadı.
(İHA)