BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,74
ALTIN 2.401,46
HABER /  GÜNCEL

Milli takım kaptanının anne ve babasından korkutan haber

Ampute Milli Takımın kaptanı Osman Çakmak’ın anne ve babası sobadan sızan gazdan zehirlendi. Yaşanan olayda Çakmak’ın annesi hayatını kaybederken babası ise şu anda yoğun bakımda bulunuyor.

Abone ol

Ampute Milli Takım'ın yıldız oyuncusu milli gururumuz Osman Çakmak, aldığı acı haberle adeta yıkıldı. Zile ilçesinin Narkışla köyünde ikamet eden Osman Çakmak'ın annesi Sultan Çakmak (68) ile babası Ömer Çakmak (85) sobadan sızan gazdan zehirlendi.

Yaşanan olayda yaşlı kadın hayatını kaybederken, durumu ağır olan Ömer Çakmak, Zile Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından Tokat Devlet Hastanesine sevk edildi. Acı olayı haber alan Osman Çakmak memleketi Zile'ye geldi.

Son dakika golü annesini mutlu etmişti
2017 yılında İngiltere'ye son dakikada attığı golle Türkiye'yi Avrupa Şampiyonu yapan Ampute Milli Takımı kaptanı Gazi Osman Çakmak, tüm yurdu sevince boğarken annesi de ayrı bir sevinç yaşamıştı.

ERDOĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cep telefonundan Osman Çakmak’ı arayarak taziyede bulundu. Erdoğan, milli sporcunun annesi için dua ederken, tedavisi devam eden babası Ömer Çakmak için de sporcuya geçmiş olsun dileklerini iletti. Osman Çakmak da Erdoğan’a, “Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin” diyerek hem dua hem de teşekkür etti.