BIST 9.732
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.424,36
HABER /  GÜNCEL

Milli sporcudan acı haber geldi

Bir ay önce trafik kazasında yaralanan milli sporcu yaşam mücadelesini kaybetti.<br/>Bir ay önce Atatürk Bulvarı üzerinde karşıdan karşıya g...

Abone ol

Bir ay önce trafik kazasında yaralanan milli sporcu yaşam mücadelesini kaybetti.
Bir ay önce Atatürk Bulvarı üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Görme Engelli Milli Sporcu Umut Tunç’a, kent merkezine ilerleyen M. O kontrolündeki 02 HD 781 plakalı otomobil çarptı. Bir aydan beri Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında yaşam mücadelesi veren Umut Tunç, hayatını kaybetti.
Türkiye’yi Paralimpik Dünya Şampiyonasında başarılı bir şekilde temsil eden Umut Tunç’un vefatı tüm spor camiasını üzdü. Milli sporcu Umut Tunç’un cenazesi Sarıharman köyü getirilerek defnedildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, ”Görme engelli Milli sporcumuz geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmiş olması hepimizi derinden üzmüştür. Spor hayatı boyunca gerek ilimizi gerekse ülkemizi başarı ile temsil etmeyi başarmış azmi ile engelli olmasına rağmen elde ettiği başarılarla tüm sporcularımıza örnek olmuştur. Ben hayatını kaybeden Umut kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.
(İHA)