BIST 9.486
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.504,16
HABER /  GÜNCEL

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Bayrak eyleminde linç girişimi<br/>İstanbul - Lice’de terör örgütü sempatizanları t...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Bayrak eyleminde linç girişimi
İstanbul - Lice’de terör örgütü sempatizanları tarafından Türk bayrağının indirilmesini protesto etmek için Şişli’de düzenlenen gösteride, bir kişi linç edilmek istendi. Grubun, tekme tokat dövdüğü şahıs polisler tarafından kurtarıldı.
***
Bahçeli’den çok sert tepki
Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Lice’de Türk bayrağının bir gösterici tarafından indirilmesine ilişkin, “Diyarbakır’da görev yapan 2. Hava Kuvvet Komutanı ve Genelkurmay Başkanı istifa edecek kadar erdemli ve onurlu olmayı deneyecekler midir?” dedi.
***
Şaka gibi !
İstanbul - Fatih’te bir restoranda yaşanan hırsızlık olayı "bu kadarına da pes" dedirtti. Pişkin hırsız, sahibinin gözleri önünde çantayı böyle aldı.
***
Okulu ateşe verdiler
Sakarya - Erenler ilçesinde, bir okulun inşaatında çalışan ve paralarını alamadıklarını iddia eden işçiler, iş bırakma eylemi yaptı. Ardından çatıyı ateşe veren işçiler, kendilerine müdahale etmek isteyenlere de taş ve tuğla attı.
(İHA)