BIST 10.223
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.387,29
HABER /  DÜNYA

Milli maça talipler

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Spor Genel Müdürlüğü ile Futbol Federasyonu’nun 15 Ekim Salı günü Türkiye-Hollanda A...

Abone ol

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Spor Genel Müdürlüğü ile Futbol Federasyonu’nun 15 Ekim Salı günü Türkiye-Hollanda A Milli takım 2014 Dünya Kupası D Grubu Eleme maçının Adana’da yapılması konusunda olumlu görüş bildirdiğini söyledi.
Hadi, çağdaş tesislerin yanı sıra futbol potansiyelinin yoğun yaşandığını kentte, 15 Ekim Salı günü Adana’nın gururu Fatih Terim’in yönetimindeki Türkiye A Milli takımının Hollanda ile karşılaşacağı, 2014 Dünya Kupası Grup Eleme müsabakasının 5 Ocak Stadı’nda yapılması için gerekli girişimlerde bulunduklarını kaydetti.

"STATTA EKSİK YOK"
“60 branşta uluslararası organizasyon yapacak kadrolara sahibiz” diyen Hadi, şöyle devam etti:
“Spor Genel Müdürlüğü ve Futbol Federasyonu’nun desteğiyle Türkiye-Hollanda Dünya Kupası Grup Eleme maçı aynı zamanda Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 15 Ekim Salı günü 5 Ocak Stadı’nda oynanması hedefleniyor. UEFA standartlarında olan stadımızda hiçbir eksik yok. 60 branşta uluslararası organizasyon yapacak kadrolara sahibiz. Bunu Akdeniz Oyunları’nda kano, kürek ve hentbol müsabakalarındaki başarımızla kanıtladık.”
Adana’daki A Milli Takım düzeyinde en son karşılaşmanın 18 Şubat 2004 tarihinde Türkiye-Danimarka arasındaki özel maç olduğunu hatırlatan Hadi, konunun takipçisi olacağını, yakın zamanda netlik kazanması halinde bilet fiyatları ve diğer konuları spor kamuoyuyla paylaşacaklarını sözlerine ekledi.
(İHA)