BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Karadayı yeni sezona bomba gibi düşecek!

Karadayı yeni sezon ilk bölümde neler olacak? Merakla beklenen Karadayı'nın 2. sezon bölümleri 9 Eylül Pazartesi akşamı başlıyor.

Abone ol

İNTERNET HABER -Kenan İmirzalıoğlu'nun popüler dizisi Karadayı, 2. sezonu ile ekranlara dönüyor. Merakla beklenen Karadayı'nın 2. sezon bölümleri 9 Eylül Pazartesi akşamı başlıyor. Karadayı yeni bölümleriyle ATV ekranlarında olacak...

Karadayı dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sona geliyor. Karadayı, 9 Eylül Pazartesi günü yepyeni bölümleriyle ATV ekranlarında olmaya devam edecek. Karadayı 9 Eylül Pazartesi saat 20.00'da izleyicisyle buluşacak.

Kenan İmirzalıoğlu Karadayı'da baş rolleri Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor ile paylaşıyor. Sezona iddialı giren Karadayı'nın yeni sezon bölümleri 9 Eylül'de başlıyor...

İşte Karadayı'nın 37. bölüm özeti:

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.

SERRA VE NECDET İFADELERİNİ DEĞİŞTİRECEKLER

Mahkeme salonun da bunlar yaşanırken dışarıda da Mahir'in hesaplayamadığı güzel şeyler oluyordu. Savcı Turgut'un Feride'ye olan duygularının devam ettiğini ve kendisini adliyeden göndermek isteyenin Turgut olduğunu öğrenen Serra, Turgut'a ifadesini değiştireceğini söyledi. Necdet de Ayten'e tecavüz eden kişinin Turgut olduğunu öğrendi ve ifadesini değiştirme kararı aldı.

Dizinin ilk bölümünde Nazım Hikmet'in şiiri okunmuştu. Sezon finalinde de Ahmet "Arif'in Hasretinden prangalar eskittim" şiiri okundu.