BIST 10.942
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.510,92
HABER /  SPOR

Milandan Ronaldo için servet

Brezilyalı Ronaldo'yu almak için Real Madrid ile anlaşma sağlayan Milan ünlü yıldız için servet ödedi.

Abone ol

Milan, Ronaldo karşılığında, Real Madrid'e 7.5 milyon Avro ( yaklaşık 14 trilyon) ödenecek. Real Madrid'in ilk etapta 7 milyon Avro alacağı, AC Milan'ın Şampiyonlar Ligi'nde gelecek sezon oynamayı garantilemesi halinde de 500 bin Avro daha alacağı ifade edildi.

Öte yandan, İspanyol basını Milan'da forma giyen Brezilyalı Ricardo Oliviera'nın da Real Madrid'e kiralık olarak geleceğini iddia etti.

CAPELLO HARİÇ HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Bu arada, Ronaldo, İspanyol basınına yaptığı son açıklamada, 2002 yılından bu yana formasını giydiği ''Real Madrid'deki antrenörlerden biri hariç (Fabio Capello) hepsine teşekkür ederim'' dedi.

Takımında istemediği futbolculardan biri olarak Ronaldo'yu da gösteren İtalyan teknik direktör Capello ise Brezilyalı futbolcuya Milan'da şans diledi.

30 Haziran 2008 tarihine kadar Milan ile kontrat imzalayan Ronaldo, ''Artık hayatımda yeni bir meydan okuma var. O da Milan'da zafere ulaşmak'' şeklinde konuştu.

REAL'DE GALAKTİKA DÖNEMİ BİTTİ

Real Madrid de eski başkanlardan Florentino Perez döneminde kulübe gelen ''galaktikalı'' olarak adlandırılan Figo, Zidane, Beckham gibi futbolculardan biri olan Ronaldo, takımdan ayrılarak ''galaktikalı'' dönemini de bitirdi.