BIST 9.741
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.423,46
HABER /  GÜNCEL

Mikserden dökülen harç tır devirdi

Kütahya'da, beton mikserinden dökülen harç sebebiyle kayganlaşan yolda ilerleyen TIR devrildi

Abone ol

Kütahya'da, beton mikserinden dökülen harç sebebiyle kayganlaşan yolda ilerleyen TIR devrildi. Kazada sürücü yaralandı. Kapanan yol yüzünden kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu. 

Kaza, Kütahya - Eskişehir karayolunun 6. kilometresinde meydana geldi. Bir beton mikserinden yola dökülen harç, yolun kayganlaşmasına yol açtı. Yüksel Akduman idaresindeki 43 UR 443 plakalı amonyak yüklü TIR, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Yaralı sürücü, Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Kazayı gören bir vatandaş, "Buradan geçerken süratli geliyorduk. Arkamızdan gelen araçlarla birlikte yalpaladıktan sonra sağa çekip aracı durdurduk. Ne olup bittiğini anlamak için geri dönüp baktığımız anda zaten kaza oldu. Yaralı var sanırım herhalde. Bir mikserin betonu yere dökülmüş. İlk geçen de herhalde bizdik. Hiç iz yoktu geçerken. Ama geç kaldık" dedi. 

Yola dökülen beton harcı Kütahya Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi. Kaza sebebiyle 5 kilometreyi aşkın araç kuyruğu oluştu.