BIST 10.163
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.401,02
HABER /  GÜNCEL

Mide bulandıran tecavüz haberi!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 15 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettikleri öne sürülen 29 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Abone ol

Polis ekipleri, Gölcük’teki bazı gece kulüplerinde ve gazinolarda oryantallik yaptığı iddia edilen ve çevresinde “Mastika Aysel” lakabıyla tanınan 15 yaşındaki bir kız çocuğunun çok sayıda kişi tarafından tecavüze uğradığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Yürütülen soruşturma kapsamında 15 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği öne sürülen ve aralarında bir Astsubay ve lise öğrencilerinin de bulunduğu 29 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 29 kişiden 8’i ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 11 kişi akşam saatlerinde Gölcük Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 11 kişiden 4’ü savcılıkça serbest bırakılırken yaklaşık 5 saat süren işlemlerinin ardından 7 kişi saat 01.00 sularında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliyeye sevk edilen şahısların yakınları ise mahkeme sonuçlanana kadar Gölcük Adliyesi önünde bekledi. Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İŞÇİ SERVİSİNE TIR ÇARPTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

KORKUNÇ KAZA!

GAZİANTEP'te, sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR önünde seyreden tekstil fabrikası işçilerini taşıyan midibüs ile hafif ticari araca çarptı. Midibüsün devrildiği kazada fabrikadan evlerine dönen 35 tekstil işçisi yaralandı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Gaziantep-Araban karayolunun 8'inci kilometresinde meydana geldi. Mehmet Özkan yönetimindeki 63 LU 763 plakalı TIR, Beykent Kavşağı yakınlarında kontrolden çıktı ve önünde seyreden Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nden evlerine dönen fabrika işçilerini taşıyan Vakkas Yılmaz yönetimindeki 27 S 4758 plakalı midibüs ile Hüseyin Sevimli yönetimindeki 27 Z 5432 plakalı hafif ticari araca çarptı.

KAZA SONRASI CAN PAZARI YAŞANDI
Şiddetli çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan midibüs yol kenarına devrilirken hafif ticari araç ise yoldan çıktı. Kaza sonrası ortalık can pazarına dönerken, yoldan geçen sürücüler yardımına koştukları işçiler için sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polisler ulaşıma kapatılan yolda güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralıları ambulanslarla 25 Aralık, Şehitkamil ve Ersin Arslan Devlet Hastanesi ile Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne taşıdı. Kaza sonrası olayı haber alan tekstil işçilerinin yakınları da hastaneye akın etti. Hastanelerin acil servisine koşanlar, kaza yapan işçileri görmek ve doktorlardan bilgi alabilmek için mücadele etti.

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Fabrikadan evlerine dönerken kazada yaralanan ve kentteki çeşitli hastanelere götürülen tekstil işçilerinin tedavisine başlandı. Kazada; Mehmet Deniz (25), Ahmet Karataş (23), İdris Yoğun (34), Ramazan Kervancı (35), Ayhan Ağca (38), Yusuf Kaya (29), Mustafa Dönmez (35), Yunus Önder (22), Yılmaz Zaferler (36), Serkan Demir (30), Oktay Yıldırım (34), Halil İbrahim Torun (23), Ayhan Comoğlu (40), Bekir Bayram (39), Vakkas Yılmaz (36), Mehmet Kavak (36), Mehmet Doğan (25), Ömer Karacan (31), Mehmet Fatih Doğruer (27), Yener Yılmaz, Cuma Kuş ile isimleri öğrenilemeyen 14 kişi daha yaralandı. Tedavisi süren 35 fabrika işçisinin çoğunluğunun hafif yaralı olduğu öğrenilirken, 2 işçinin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI
35 fabrika işçisinin yaralanmasına yol açan kazanın ardından TIR sürücüsü Mehmet Özkan polis tarafından gözaltına alındı. Olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınan TIR sürücüsü Özkan, gazetecilerin kazaya ilişkin sorularını; 'Kaza oldu işte' şeklinde yanıtladı. Gözaltına alınan TIR sürücüsü sorgulanmak üzere Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan karayolu ise maddi hasar oluşan TIR ve hafif ticari araç ile devrilen midibüsün çekici ile kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.