BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.416,30
HABER /  DÜNYA

Michelle Obama: Trump bizi tehlikeye attı"

ABD'nin eski First Lady'si Michelle Obama'nın "Becoming” adlı kitabı bugün piyasaya çıktı. Obama, kitapta evliliği, hamileliğini ve çektiği sıkıntıları yazdı. Tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olduğunu açılayan Michelle Obama, Trump'ın eşi için yaptığı açıklamaları hatırlatarak "Bizi tehlikeye attı" dedi

Abone ol

ABD'nin eski First Lady'si Michelle Obama'nın "Becoming” adlı kitabında çocuk düşürdüğünü ve kızları Malia ile Sasha'ya tüp bebek yöntemiyle sahip olduğunu açıkladı. 

426 sayfalık kitapta ilk kez kamuoyuna açıklanan bir diğer bilgi ise Obama ve eşi eski ABD Başkanı Barack Obama'nın bir dönem çift terapisine gitmiş oldukları. Kitabın yayımlanmasının ardından ABD'nin aynı zamanda ilk siyah First Lady'si olan Michelle Obama 10 şehirden oluşan bir tanıtım turuna çıkmaya hazırlanıyor.

OBAMA'YA NASIL AŞIK OLDU?
Obama'nın ziyaret edeceği şehirler arasında yer alan Londra'daki konuşmasının biletleri yarım saat içinde tükendi. Michelle Obama kitabında, bir yaz akşamı Chicago'da Barack Obama'ya nasıl aşık olduğunu da anlattı.

'TRUMP'I AFFETMEYECEĞİM'
Michelle Obama, kitapta ayrıca eşinin, ABD'de doğmadığı iddiasına destek verdiği için Trump'ı "asla affetmeyeceğini" söyledi. Obama, "Tüm bu mesele çok saçma ve kötü niyetliydi. Elbette altında yatan yobazlık ve yabancı düşmanlığı da çok gizli değildi" dedi ve ekledi:

"Ya akli dengesi yerinde olmayan birisi eline silah alıp Washington'a gelseydi? Ya böyle birisi kızlarımızın peşine düşseydi? Yüksek sesli ve pervasız imalarıyla Donald Trump, ailemin güvenliğini riske attı. Ve bundan dolayı onu asla affetmeyeceğim."