BIST 9.717
DOLAR 32,60
EURO 35,02
ALTIN 2.451,69
HABER /  POLİTİKA

MHPli vekil sınırı aştı

MHPli vekil Maliye'nin borcu nedeniyle kendisine koyduğu yurt dışına çıkış tahdidi kararını dinlemedi.

Abone ol

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım'ın, Maliye Bakanlığı tarafından konulmuş yurtdışına çıkış tahdidi bulunmasına rağmen, pasaportuna işlem yaptırmadan Edirne'nin İpsala Sınır Kapısı'ndan yurtdışına çıktığı öne sürüldü.

AA'nın haberine göre, Yıldırım'ın başkanlığında, bir grup MHP milletvekili, "Bölge Bilgilendirme Toplantısı" kapsamında, Edirne'nin Keşan ve İpsala ilçelerinde temaslarda bulundu.

Yıldırım'ın da bulunduğu MHP heyeti, 3 Temmuz'da, Selanik, İskeçe ve Gümülcine'deki Batı Trakyalı Türklerle görüşmek üzere İpsala Sınır Kapısı'ndan yurtdışına çıkış için başvurdu.

İpsala Gümrüğü'nde, Yıldırım'ın, borcu nedeniyle hakkında Maliye Bakanlığı tarafından konulmuş çıkış tahdidi olduğu belirlendi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Yıldırım'ın, yapılan uyarıya rağmen, pasaportuna gümrük işlemi yaptırmadan Yunanistan'a çıkış yaptığını bildirdi.

MHP heyetinin, Yunanistan'daki temaslarının ardından Bulgaristan'a geçtiği, yarın da Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yaparak, 647'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izleyeceği kaydedildi.