BIST 10.139
DOLAR 32,33
EURO 34,96
ALTIN 2.403,30
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li Türkkan'dan seçmene kaza uyarısı

MHP MYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, 12 Haziran seçimleriyle igili uyarılarda bulundu.

Abone ol

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan'a göre 12 Haziran seçimleri Türkiye'nin seçimi olacak. Kritik bir viraja girdiklerinin altını çizen Türkkan, kazaya uğramamak için seçmene yolu gösterdi:

"Ancak o arabanın doğru yolu bulması ve yoluna devam etmesi de mümkündür. Bunun vebali hepimizin üstündedir.”

MHP Başiskele İlçe Teşkilatı,  başkan Süleyman Gökbayrak’ın ev sahipliğinde MHP MYK Üyesi, Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, milletvekili adayları Ruhi Çavdar, İsmail Kurt, Hilal Elmas, Rıza Ağdağ, Filiz Kıymaz’ı ağırladı. Toplantıya MHP İl Başkanı Celalettin Yaylak, başkan vekili Tahsin Cebeci, Başiskele Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yıldırım’ın yanı sıra partililer yoğun ilgi gösterdi. Toplantıda yaptığı konuşmada Genel Merkezin Kocaeli siyasetine nefes veren, ivme kazandıran liste yaptığını dile getiren MHP MYK Üyesi, Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti. 

TÜRKLÜK BİLİNCİ VE İSLAM ŞUURU

Milliyetçi hareketin 42 senedir varlığını sürdürdüğüne dikkat çeken Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, “Ülkücü olanın Türklük bilinci hiçbir zaman sorgulanmadı. Bir adam ülkücüyüm diyorsa, iyi bir Müslüman, dürüst bir Türk evladı olduğundan şüphe duyulmadı. Bizim ülkümüzde İslam şuuru ve Türklük bilincinden asla vazgeçilmedi. Bu listeyle beraber, MHP olarak daha da fazla Türklük bilinci ve İslam şuuruna sahip çıkacağız. Bunu önce kendi içimizde, sonra da Kocaeli’de yapacağız” dedi.

"VARLIĞIMIZIN BİLİNCİNE ERELİM"

Türk toplumunun millet ve devlet olarak varlığını şerefle koruyabilmesi ve sonsuza kadar sürdürebilmesi, ancak kendi varlığının bilincine ermesi ile mümkündür diyen MHP MYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, manevi ve kültürel değerlere dikkat çekti:

“Dünyanın bize saygı göstermesini istiyorsak, ilk önce biz kendi benliğimize ve milliyetimize bu saygıyı, hissi, fikri ve fiili olarak, bütün davranış ve hareketlerimizle gösterelim. Bir milletin kendi benliğini duyma bilinci, o milleti tarihinin derinliklerinden bugüne, bugünden de yarına kesintisiz olarak uzandıran bir manevi güçtür. Kişileri birbirine kenetleyen ortak bir ruhtur. Bu ruhun canlı tutulabilmesi, o milletin yeni gelişmelere açık olmakla birlikte, kendi kültür değerlerine hakkıyla sahip çıkabilmesine bağlıdır. İşte biz buna sahip çıkmak için varız."

"BURASI İSLAM'IN SON KALESİDİR"

AKP’lilerin hiçbir ülkücünün İslami şuurunu irdeleyecek durumda olmadığını belirten, MHP MYK Üyesi, Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, sözlerini şöyle sürdürdü. 

“Onlar kim ki? Onlar, İslam’a ancak başları sıkıştığı zaman, ya da dara düştüklerinde sığınırlar. İslamiyeti MHP’den daha iyi sahiplenecek başka bir hareket var mı? İslamiyet Türklük sayesinde dünyaya yayıldı. Dünya tarihine baktığınız zaman kim ki Türklük’ten uzaklaşıyor, Müslüman kalması mümkün olmuyor. Burası İslamın son kalesidir. İslamın son bayraktarı Türkiye Cumhuriyeti’dir. Türklük bilincimizi ve İslami şuurumuza sahip çıkacağız.

"VİRAJI ALAMAZSAK SONUMUZ UÇURUMDUR"

"Türkçülük ve Türk’ün tayininde sapık ölçülere, başka milletleri küçük gören, Dünya barışını tehlikeye sokan ırkçılığa yer yoktur" diyen MHP MYK Üyesi, Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan sözlerini şöyle tamamladı:

“Türklük bir şuurdur. Bu şuuru hisseden, samimi olarak ben “Türk”üm diyen herkes Türktür. Biz birlik ve beraberliğimizi bir kez daha tesis etmek için geldik.  Bu nedenle 12 Haziran seçimleri benim seçimim değil, Türkiye’nin seçimidir. Bu seçimde bir viraja giriyoruz. Bu virajı doğru almazsak, araba devrilebilir ve sonu uçurumdur. Doğru seçim yapılırsa o arabanın doğru yolu bulması ve yoluna devam etmesi de mümkündür."