BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li Oğan'dan AK Parti'ye ağır itham!

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'dan AK Parti Grubu'na Öcalan ve Barzani eleştirisi.

Abone ol

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, AK Parti Grubu'na, ''Siz düne kadar tek başınıza iktidardınız ama bugün sizin koalisyon ortaklarınız var, birisi İmralı, ötekisi Barzani'' dedi.TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Meral Akşener başkanlığında toplandı. 3 milletvekili Gündemdışı konuştu.

MHP'li Oğan, artan terör olayları hakkında yaptığı gündemdışı konuşmada, Muharrem Ayı'nda İsrail'in yeni matemler yaratan, yeni ocaklar söndürün saldırılarını kınadığını söyledi.

Oğan, terörün, son günlerin en önemli gündem maddesi olmaya devam ettiğini belirtti.

DÜNE KADAR TEK BAŞINIZA İKTİDARDINIZ AMA ARTIK KOALİSYONSUNUZ

''Askerlerimiz sizin yanlış uygulamalarınız yüzünden şehit oluyor'' diyen Oğan, terör örgütünün bir taraftan silahıyla ülkeyi, diğer taraftan da terör yardakçılarının açlık grevleriyle Hükümet'i tehdit ettiğini iddia etti. Oğan, ''Siz düne kadar tek başınıza iktidardınız ama bugün artık, sizin koalisyon ortaklarınız var, birisi İmralı ötekisi Barzani'' dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, Muharrem Ayı ve Kerbela hakkında yaptığı gündemdışı konuşmada, ''Bu ay matem ayı, Muharrem ayı, İmam Hüseyin'in Kerbela'da şehit edildiği gün'' dedi.

BÖLGEMİZDE DE MEZHEP ÇATIŞMALARI ÇIKABİLİR

Bu ayın bütün Müslümanların yas ayı da olduğunu belirten Özgündüz, emperyalistlerin mezhep çatışmaları istediğini kaydetti. Özgündüz, ''Bölgemizde de mezhep çatışmaları çıkabilir'' diye konuştu.

AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ da Mardin'in kurtuluşu hakkında gündemdışı konuştu.