BIST 10.292
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.407,86
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li kadınlar 'iktidar yemini' etti

MHP Ankara Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yemekte, kadınlar iktidar için sözleşti!

Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Kadın Kolları Teşkilatı, 2010 yılı “Gökçe Çiçekler Hareketi” toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan MHP Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Poyrazoğlu, birlik ve beraberlik mesajları vererek kadınların olmadığı bir siyasetin başarılı olamayacağını söyledi.
MHP Ankara Kadın Kolları İl Başkanlığınca Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkı kazanmasının 76. yılı münasebetiyle düzenlenen “Şimdi harekete geçme zamanı…! Geleceğimiz için… Ankara için… Gökçe Çiçekler Hareketi Toplantısı”, Balgat’ta hizmet veren Malatya Hanımağa Kaburga Sofrası’nda, gerçekleştirildi.

Toplantıda, Emekli Büyükelçi, MHP Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dr. Şennur Şenel, MHP Ankara İl Başkanı Ömer Demirel ve çok sayıda davetli katıldı.

"KADINSIZ SİYASET BAŞARILI OLAMAZ"

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Poyrazoğlu, Ankara’ya hizmet vermekten dolayı gurur duyduklarını söyleyerek,  “Kadınlarımızın olmadığı bir siyasi çalışmada başarının ve zarafetin yakalanması mümkün değildir” dedi. Poyrazoğlu konuşmasında şunları söyledi:
“Kadınlarımız, siyasi partileri omuzlarında yükseltmek için canla başla çalışmaktadırlar. Bu nedenle biz kadınların her şeyin en iyisine layık olduğumuzu ve birbirimize vereceğimiz destekle başarıyı daha çok yakalayacağımızı belirtmek istiyorum. Artık gün, bir olma, biz olma günüdür. Artık gün, milliyetçilerin MHP çatısı altında toplanma günüdür. Artık gün, hareketimizin bilge lideri Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin genel başkanlığında tek başına iktidar olma günüdür.”
ŞENER: TÜRK KADINI SİYASAL HAKLARINI KULLANAMAZ HALE GETİRİLDİ

Salonda sevgi gösterisi ile karşılanan MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dr. Şennur Şenel ise yaptığı konuşmada, toplantıda bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Dr. Şenel Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını kazanmasının 76′ncı yıldönümünü kutladıklarını belirterek “Bu 76 yılda ne yazık ki Türk kadını siyasal haklarını kullanamaz hale gelmiştir” dedi. 

12 Haziran 2011 Genel seçimlerinin Türkiye için kader seçimi olacağını ifade eden Deniz Bölükbaşı da konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Kadınların katkıları ile MHP iktidara taşınacaktır. Daha çok Asena TBMM’de temsil hakkı kazanacaktır. Seçimlerde üç hilal’in tek başına iktidarında en büyük şeref de sizlerin olacaktır. MHP’nin Nene Hatunları sizler olacaksınız.”

Müzik dinletisinin de olduğu programda Başkan Poyrazoğlu, Gökçe Çiçekler Hareketi toplantısına sunduğu katkılarından dolayı sanatçıları temsilen Medine hocaya bir çiçek takdim etti.