BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,84
ALTIN 2.404,13
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li isimden ırkçı twit!

MHP MYK üyesi İbrahim Çiftçi, demokratikleşme paketiyle ilgili ırkçı twitler attı.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi İbrahim Çiftçi, Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Demokratikleşme Paketine ilişkin tepkilerini sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından dile getirdi.

“Kalifiye Çingeneler!”

MHP'DEN PAKETE İLK TEPKİLER

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş paketin kamuflaj olduğunu savundu. (Haberin devamı...)

TARZAN ZOR DURUMDA

MHP Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, Facebook hesabından Demokratikleşme Paketi'ni yorumladı. Türkeş paket için "Tarzan zor durumda" başlığını uygun gördü. (Haberin devamı...) 

Çiftçi, Romanlara karşı ayrımcı bir üslupla şu tweeti attı: “Roman enstitüsü eliyle kalifiye çingeneler yetiştireceğiz. Ne mutlu bize. Böyle Başbakan isteyenin başına”

Paketi ihanet olarak niteleyen Çiftçi, Andımız’ın kaldırılmasını da “Çocuklar artık Türk olmayacak, doğru olmayacak, çalışkan hiç olmayacak. Yeni nesil andın kaldırılmasıyla küçüklerini korumak,büyüklerini saymak gibi fuzuli sorumluluklardan kurtarılıyor.istenilen Müslüman nesil” şeklinde tweet attı.

Türksüz dünya batsın!

Çiftçi’nin biosuna yazdığı sözler de nasıl bir zihin yapısına sahip olduğunu göstermesi açısından dikkat çekici…

“Türksüz bir dünyanın varlığını düşünmektense, o dünyanın Türklük tarafından batırılmasını daha uygun buluyorum. Bu fikre sahip olmaktan da gurur duyuyorum.”

ibrahim-ciftci.jpg