BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

MHP'den flaş açıklama! Bahçeli'nin yerine o mu geliyor?

MHP Osmaniye Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu üyesi Ruhi Ersoy, Devlet Bahçeli'nin yerine gelecek iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

MHP Osmaniye Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu üyesi Ruhi Ersoy, MHP bünyesinde genel başkanlık tartışmasının söz konusu olmadığını bildirdi.

Ersoy, yaptığı yazılı açıklamada, bir internet sitesinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Genel Başkanlık için şahsını hazırladığı" iddiasının yer aldığını anımsattı.

HABER TAMAMEN GERÇEK DIŞI

Bu haberin "tamamen gerçek dışı, hayal ürünü, uydurulmuş, maksatlı" olduğunu belirten Ersoy, "Açık ve net olarak ifade ediyoruz ki MHP bünyesinde genel başkanlık tartışması söz konusu bile değildir" dedi.

BAHÇELİ HER TÜRLÜ FİTNE ODAĞINA RAĞMEN DEVAM EDECEK

MHP'de ve ülkücü harekette Genel Başkan değil, "lider" olduğunu kaydeden Ersoy, "O da Devlet Bahçeli'dir. Liderimiz, bu kutlu makamı ömrünü adadığı ülkücü değerler manzumesiyle temsiline devam etmektedir ve her türlü fitne odağına rağmen de edecektir" ifadelerini kullandı.

LİDERLİK VELİAHTLIKLA GEÇMEZ

"Ülkücü harekette liderlik, veliahtlıkla kimseye geçmez. Hareketin hafızasına sahip olanlar bu durumu çok iyi bilirler. Hakkımızdaki bu haberi yaptıran odakların çok yönlü neyi hedeflediği tarafımızca bilinmektedir. Bu haberi servis edenlerin niyeti ile mal bulmuş mağribi gibi davrananların niyeti çok farklı olsa da sonuç olarak MHP'ye ve dolayısıyla ülkeye ihanet etmektedirler.

TÜRKLÜĞÜN KADERİ BİZİM ELİMİZDE

Türklüğün kaderi üç hilalin elindedir. Hilalin bugünkü taşıyıcısı lider Devlet Bahçeli'dir ve her zamankinden daha çok tarihi bir misyona sahiptir. Bunu bilen odaklar liderlik makamını sulandırmanın peşindedirler ama bu tertibi bilen samimi ülküdaşlar bu duruma asla müsaade etmeyecek, bozacaklardır. Böylesi bir süreçte her zamankinden daha büyük bir şevkle ömrümüzün yettiği yere kadar liderimiz Devlet Bahçeli'nin ve davamızın emrinde olacağız."