BIST 10.793
DOLAR 32,20
EURO 34,80
ALTIN 2.409,16
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'den Bekir Bozdağ'a erkeklik dersi!

Bekir Bozdağ'ın MHP'ye yönelik söylediği “1999’da meydanlarda söyleyip de yaptığın bir şey yok. Ankara’da tam tersine yaptılar. Erkek-ürkek dediler. Erkeklikleri Meclis’in kapısında bitti” sözlerine Alim Işık'tan çok sert tepki geldi.

Abone ol

NESRİN YILMAZ/İNTERNETHABER-ANKARA- Denizli’de AK Parti İl Başkanlığı Mayıs ayı İl Danışma Toplantısı’na katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, burada yaptığı konuşmada MHP'ye yönelik eleştirilerde bulunmuştu. 

MHP'NİN ERKEKLİĞİNE LAF ETTİ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, çözüm sürecine karşı çıkan MHP'ye ağır eleştiriler yöneltti.

40806.jpg

Konuşmasında, "Erkeklikleri meclis kapısında bitti" diyen Bekir Bozdağ'a yanıt gecikmedi. İnternethaber'e konuşan MHP Kütahya milletvekili Alim Işık, çok sert sözlerle bu tartışmaya dahil oldu:

ONLAR KENDİNE BAKSIN

"Onlar önce kendilerine baksın.  Sayın Bekir Bozdağ'a, siyasette üslubun ve ahlakın çok önemli olduğunu kendisinin de öğrenmesi gerekiyor. Erkeklik meclis kapısında mı yoksa başka bir yerde mi bitiyor, onun test yeri orası değildir. Kendilerinin ne kadar erkek olduklarını biz gördük. Erkeklik havarisi kesilen AKP hükumeti ve Bakanlar Kurulu kabine üyelerinin bir terörist başının önünde nasıl diz çöküp de hazırlandığını Türk milleti görüyor."

"Ahlakı ve üslubu dikkate almalarını tavsiye derim. Ne kadar erkek olduklarını son milletvekilleri ilgili düzenlemede gördüler. Sayın Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, hem bu işten yararlanmayı ve olması gerektiğini söylüyor hem de arkasından, muhalefet partilerine laf atarak keşke her konuda anlaşabilseler diyerek siyaset malzemesi yapıyor. Bu, yakışmıyor, o makamlarda önce ağzından çıkan sözü kulaklarının duyması gerekiyor."

PKK'NIN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKTÜLER, ARKALARINI MI DÖNDÜLER?

"Bekir Bozdağ'ın ağzından çıkanı kulağının duyması gerekiyor. Günü geldiğinde bunun da testi yapılır, erkekliğin nerede bittiğini nerede bitmediğini, kimse kaldığını kimde kalmadığını bu millet onlara gösterir."

"Şu anda PKK terör örgütünün Kandil'deki lideri ve İmralı'da yatan terörist başının talimatıyla ne kadar erkek olduklarını gördük. Diz çöktüler, arkalarını mı döndüler, önlerini mi döndüler bilemiyoruz. Ama diz çöktüklerini bu millet gördü. Erkeklik bu tip yerlerde değil, oralarda ortaya çıkar. Milliyetçi Hareket Partisi'nin hangi konuda ne kadar erkek olduğunu bu millet iyi bilir."