BIST 9.699
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,19
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'de Bahçeli'ye toplu istifa resti!

MHP lideri Bahçeli'nin bazı il teşkilatları için aldığı kapatma kararı tepkilere neden oldu. İzmir'in Bayraklı ilçe teşkilatı, MHP yönetiminin muhaliflere karşı başlattığı operasyona tepki olarak toplu istifa etti.

Abone ol

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki MHP İlçe Teşkilatı, il ve ilçe başkanlarının görevden alınmasına tepki olarak toplu istifa kararı aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından il ve ilçelerde görevden alınmalar sürerken, MHP Bayraklı İlçe Başkanı Mustafa Kandil öncülüğünde bir araya gelen ve bir toplantı yapan yönetim, görevden alınmalara tepki olarak istifa ettiklerini açıkladı.

Başkan Mustafa Kandil imzalı bir basın açıklaması yayımlayan teşkilat üyeleri, istifa kararının herhangi bir baskı alınmadan verildiği belirtildi. Açıklamada, "Bu davaya baş koymuş, emek harcamış, bedel ödemiş Türkiye'deki çeşitli il ve ilçe başkanlarının görevden alınmasını Bayraklı ilçe başkanı ve yöneticileri olarak içimize sindirememekteyiz. Hiçbir baskı altında kalmadan tamamen kendi irademizle görevden alınmalara tepki olarak MHP Bayraklı İlçe Başkanı ve ilçe yönetimimizle birlikte alınan ortak kararla istifa etmiş bulunmaktayız" denildi.