BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Mezarlıktaki esrarengiz kadın

Zeytinburnu'nda üç gün önce baygın, ayaklarından bağlı ve yarı çıplak halde bulunan kadının sırrı çözülemiyor...

Abone ol

Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı`nda 3 gün önce baygın, ayaklarından iple bağlı ve yarı çıplak halde bulunan 30 yaşlarındaki kadının sırrı çözülemiyor. 3 gündür konuşamayan kadının boynunda asılı bir kolyede ¨Zeynep¨ yazısı bulunduğu öğrenildi.

Özel güvenlik görevlileri Zeytinburnu Yeni Kozlu Mezarlığında baygın halde yerde yatan bir kadın gördü. 30 yaşlarındaki kadının ayaklarının bileklerinden iple bağlı olduğunu gören güvenlik görevlileri hemen polisi aradı. Yüzü gözü kan içerisinde ve pantolonu ve iç çamaşırı diz kapaklarına kadar çekilmiş yarı çıplak kadın hemen ambülansla hastaneye gönderildi.

3 GÜNDÜR KONUŞAMIYOR

Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne götürülen kadının konuşamadığı öğrenildi. Sadece boynunda asılı bir kolyede ¨Zeynep¨ yazısı bulunan kadının nasıl bir saldırının kurbanı olduğu araştırılıyor. Kadının giysileri Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. Polis olay ile ilgili çok yönlü soruşturmasını sürdürürken kadının hastanede yapılan ilk kontrolünde tecavüz izine raslanmadığı ancak aradan 3 gün geçmesine rağmen kadının hala konuşamadığı ve bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.