BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.439,83
HABER /  MAGAZİN

Mezarıma yangın söndürücü koyun

Ünlü tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'un en küçük oğlu Behzat Uygur, mezarına yangın söndürücü istedi.

Abone ol

Nejat Uygur'un oğlundan tek isteği var: "Mezarıma yangın söndürücü koyun"

Ünlü tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'un en küçük oğlu Behzat Uygur, Bilal Özcan'ın Kanaltürk ekranlarında yarın yayınlanacak "Laf Aramızda" programının konuğu oldu. Programda çok ilginç açıklamalar yapan Uygur, babasının rahatsızlığından genç komedyenlere kadar birçok konuda dobra dobra konuştu.

Sevgili baban Nejat Uygur'un 3 yıl önce beyin damarı tıkandı ve sol tarafına felç indi. Allah sağlıklı uzun ömür versin tabii; şöyle getirin noteri vasiyetimi yazacağım dedi mi hiç?

Yok yok. Onun esprisini yapardı. Bir gün oyunda bana, "Vasiyetinizi okudum baba, mezarıma yangın söndürücü koyun yazmışsınız, neden diye sorun" dedi... Sahnede "Neden, yangın söndürücü" diye sordum. "Eee cennete gitmeyeceğiz ya oğlum. Gideceğimiz yer sıcak" diye cevap verdi.

Tiyatronun kulisinde babanla ilişkiniz nasıldı?

Mesafe vardı tabii. Tiyatroda örnek teşkil etsin diye en fazla fırçayı da biz yerdik. Biz başkalarının yanında babamla 'Nejat Bey' diye konuşurduk.

Babanın yanında bacak bacak üstüne atabilir misin?

Hayır hayır hayır hayır, Asla.

Şahan Gökbakar'ı nasıl buluyorsun?

Çok samimi olarak söylüyorum izlemedim. Hani izleyip de "izlemedim" diyenler var ben onlardan değilim. Sanki ayıpmış gibi Şahan Gökbakar izlemek. Benim çocuklarım Şahan'ın filmlerine bayılıyorlar, birkaç defa seyrettiler.

'ONA ÇOK GÜLÜYORUM'

Ya Cem Yılmaz?


Cem Yılmaz ile ilgili zaten bir şey söylemeye gerek yok, yani stand up'ın kralı. Çok başarılı buluyorum. Cem'in ziyaretine gittik askerdeyken Ankara'da; bizi gördü şınav çekmeye başladı, "Çok iyi askerlik yapıyorum" diye. Ben çok gülüyorum Cem'e.

Babanı hasta yatağından alıp sahneye çıkarmak istediğini duydum doğru mu?

Evet. Süheyl'in benim, bütün kardeşlerimizin isteği bu.. Çok arzu ediyoruz. Hasta da olsa... Böyle bir arzumuz var ama çekiniyoruz tabii, heyecanlanır mı acaba diye...