BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.429,38
HABER /  GÜNCEL

Metrobüsteki cesedin sırrı çözülüyor

Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu'ndaki bir metrobüsün üzerinde bir ceset bulundu. Metrobüs şoförünün ifadesi dehşete düşürdü.

Abone ol

Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu'ndaki bir metrobüsün üzerinde bir ceset bulundu.

Son olarak cumartesi gecesi Avcılar-Zincirlikuyu hattında çalıştığı belirlenen 34 TN 2928 plakalı metrobüsün daha sonra, Zincirlikuyu İstasyonu’na park edildiği belirlendi.

metrobus-cinayeti.jpg

CESET PAZAR GÜNÜ METROBÜSÜN ÜZERİNDE Mİ KALDI?

Metrobüs şoförü, cumartesi gecesi bir gürültü duyduğunu ancak etrafı kontrol ettikten sonra bir şey göremediğini söyledi. Ancak cesedin oraya nasıl düştüğü henüz anlaşılamadı.

Sabah saatlerinde Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonuna gelen metrobüs şoförü servise çıkacağı sırada bir kişinin metrobüs üzerinde hareketsiz yattığını fark etti. 

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Metrobüs şoförü durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri metrobüs üzerine çıkarak hareketsiz yatan kişinin öldüğünü tespit etti. Polis ekipleri üzerinden kimlik çıkmayan kişinin kimliğini ve nasıl öldüğünü tespit etmek için çalışma başlattı.

Yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından, kimliği henüz tespit edilemeyen ceset Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Burada yapılacak otopsinin ardından, şahsın kesin ölüm sebebinin tespit edileceği belirtildi.

"HAREKET HALİNDEYKEN GÜRÜLTÜ DUYDUM"

Polisin ifadesine başvurduğu metrobüs şoförü, "Cumartesi gecesi Sefaköy Mevkii’nde hareket halinde iken bir gürültü duydum. Aşağıya inip kontrol ettim. Bir şey fark etmeyince yoluma devam ettim" diye konuştu.